Vi brygger det bedste øl - til dig der kan smage forskel!

​​Kvalitet frem for kvantitet

Det er filosofien bag vore produkter. Bl.a. derfor brygger vi stadig efter de gamle metoder. Vore produkter er alle brygget med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter vi ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.


Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype vi anvender. SAAZ er iøvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl. Selv om det idag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har vi valgt at fortsætte som hidtil. Bortset fra hvidtøl, gærer vore produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til to år ved en temperatur lige over frysepunktet.


Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder. Vi bruger ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. Vi tilsætter ikke vand inden tapningen.

På trods af at ølafgiften beregnes udfra alkoholindholdet i det færdige produkt, har vi ikke sænket styrken i vore produkter. Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige øltyper vi brygger med god tid og faglig stolthed

Kvalitet siden 1876

Gave Kasser

Den store sortimentskasse eller tre 70 cl flasker...​

​- Lige til at tage med under armen og nyde i godt selskab...!

Du kan købe gave kasserne med vore øl, der hvor du plejer at købe vore produkter - er de ikke på lager kan de bestilles

Syv af de gode fra Hancock...

I sortimentkassen "13 rigtige" får du to stk af vore seks helårsøl i 0,33 l flasker samt et stk. Saaz i 70 cl flasken. Du finder sortimentskassen i mange dagligvarer butikker.

Kassen indeholder:

  • 2 stk. Høker Bajer 33 cl
  • 2 stk. Hancock Black Lager 33 cl
  • 2 stk. Øko Pils 33 cl
  • 1 stk. Saaz Brew 70 cl
  • 2 stk. Hancock Beer 33 cl
  • 2 stk. Old Gambrinus Light 33 cl
  • 2 stk. Old Gambrinus Dark 33 cl

Gave kassen med tre af de store

Vi tapper flere af vore øl i det vi kalder "hel-flasker" - som indholder 70 cl øl. Ofte har vore forhandlere dem stående klar - men en del steder kan du også selv sætte tre i en kasse

- smag forskellen​...

​Carsten Berthelsen - siger lidt om vore øl

Vi brygger vort øl, så vi selv synes det smager godt. Ud over den lidt mere tekniske beskrivelse, har vi afholdt os fra at vurdere de forskellige øltyper.

​Carsten Berthelsen er en international anerkendt øldommer og ølskribent.

Han giver herunder sin beskrivelse af seks af vore øl typer og du kan se, hvad han siger om vores Økologisk Pils ved at klikke her.​

God læselyst.

​Høker Bajer

​Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle

​Dette er vor traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. 

Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.

​Høker bajer fåes på 0,33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr. og 30 ltr. fustager.

Berthelsen

Farven er lys som en fuldmoden kornmark, skummet fast og snehvidt. En behagelig maltet øl, der balancerer perfekt med den efterfølgende bitterhed. Humlestyrken er 25 IBU (International Bitter Units) som de traditionelle tjekkiske og tyske pilsnertyper. Lagret i mindst 45 dage. Dejlig øl til sild og saltmad. En af Danmarks reneste og bedste pilsneroplevelser!


Hancock Black Lager

Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle

​Hancock Black Lager er som vore andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl.  På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl, Høker Bajer.

Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager.

Hancock Black Lager fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 og 30 ltr. fustager.

Berthelsen

Hancocks bud på det som tyskerne ville betegne som en Dunkelbier. Maltprofilen er 100% lagermalt, der giver øllet den mørke lød. Der er fin karamelsødme i anslaget efterfulgt af en meget behagelig bitterhed. Black Lager har en bitterstyrke på 25 IBU. Øllet lagres 90 dage ved lav temperatur. Black Lager er ideel til frokostretter som mørbradbøf med bløde løg og dansk bøf med spejlæg.

Hancock Beer

​Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle

​Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølssmag og afrundet humlekarakter.

Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.

​Hancock Beer fåes på 33 og 70 cl. flasker og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr. fustager..

Berthelsen

En klassisk dansk guldøl (Dortmunder) brygget på pilsnermalt. Farven er smuk gylden med et luftigt og fast skum. En fyldig øl med en langvarig efterfølgende behagelig bitterhed. IBU er ca. 35, dvs., mere end den normale pilsner fra Hancock. Når man øger tilsætningen af malt, må der balanceres med mere humle. Lagret køligt (omkring 0°) i 75 dage. En udsøgt guldøl til alle festlige lejligheder og gode frokostretter. Øllet kan også hamle op med kraftige marinader og syrlige dressinger.

​​

Old Gambrinus Dark

Alc. 9,5%. 100% Saaz humle

​Old Gambrinus Dark er brygget med lagermalt og en speciel bryggemetode. Den er et glimrende alternativ til rødvin, og kan med fordel lagres i adskellige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin.

Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

​Old Gambrinus Light fåes på 33 cl. flaske og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr. fustager.

Berthelsen

Den mørke stærke Bockbier, der hylder den nederlandske hertug Jan Primus = Gambrinus fra 1200-tallet. Man fortæller, at han uden afbrud drak øl i tre døgn, og det imponerede selvfølgelig alle ved hoffet, så han (helt naturligt) fik betegnelsen: Ølkongen. Øllet brygges med lagermalt, der giver øllet den smukke mørke glød, og urten koges med den tjekkiske Saaz til en bitterstyrke på 35 IBU. Old Gambrinus Dark modnes og lagres 180 dage inden den tappes, men kan med fordel gemmes i adskillige år og så kan smagen minde om en god portvin. Farven er kastanje, skummet luftigt og fint. Anslaget er tørret frugt og karamel, eftersmagen som fin likør. Det ideelle øl til desserter og til en hyggestund i den bløde stol.

Old Gambrinus Light

Alc. 9,6%. 100% Saaz humle

Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker.

Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

Old Gambrinus Light fåes på 33 cl. flaske.​

Berthelsen

Hancocks bud på den stilart, som tyskerne betegner som (lys) Bockbier. Dette er øllet til forårets dejlige frokostretter. Perfekt til marineret sild og røget fisk med æggestand. Farven er rødgylden, skummet tæt flødefarvet, og i glasset oplever man fint perlende kulsyre. Øllet har en flot balance mellem den kraftige sødme fra malten og den efterfølgende bitterhed. Old Gambrinus Light har en bitterstyrke på 35 IBU, og lagres 180 dage ved lav temperatur.

Saaz Brew

Alc. 8,1%. 100% Saaz humle

Saaz Brew er brygget udelukkende på dansk-produceret lagermalt og humle.

Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter.Det er i øvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet.

​Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Saaz Brew lagret i mindst 180 dage ved 0 grader C. inden den tappes på flasker. 

Det tager mindst 180 dage at lave en Saaz Brew.

​Saaz Brew har en alkoholstyrke på 8,1 % vol., og tappes udelukkende på 70 cl. flasker.​

Berthelsen

Lillebroder til Old Gambrinus Dark. Men en stærk broder, der snildt kan tage kampen op med storbroder. Øllet brygges med lagermalt, der giver øllet den flotte mørke farve og brygges til en bitterstyrke på 35 IBU. Øllet modnes og lagres 180 dage ved lave temperaturer. Farven er smuk som mahogni, skummet let og flødefarvet. Mørk og ristet malt i anslaget, efterfulgt af kraftig sødme og let tør bitterhed som afslutning. En imponerende øl, der kan matche

vinterens gode gryderetter.

Hvidtøl No.1

Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle

Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne. Vi brygger No. 1 hele året rundt.

Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Hvidtøl.

Hvidtøl No. 1 fåes på 33 cl. flaske.

Julehvidtøl No.1

Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle

Jule Hvidtøl No.1 er for mange en årlig tradition. Den har en mørk gylden farve med et stabilt brunt skum – smagen er kraftig og fuld af sødme med en anelse bitterhed, der samlet set gør den læskende og lækker.

Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Julehvidtøl.

Julehvidtøl No. 1 fåes på 33 og 70 cl. flaske.​

Julebryg

Alc. 10,5 %. 100% Saaz humle

Lagres 2 år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Måske den stærkeste dansk bryggede julebryg.

Det tager mindst 720 dage at lave en Jule Bryg.

Julebryg fåes på 33 cl. flasker.​

Merry Christmas

Alc. 6,3%. 100% Saaz humle

Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg.

Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset.

Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas.​

Merry Christmas fåes på 33 og 70 cl. flasker.​

Påske Bryg

Alc. 10,5%. 100% Saaz humle

Lige som Julebryggen er Påskebryggen lagret 2 år ved 0 grader C.

Der er stor kraft og fylde i smagen, hvilket skyldes den store råvaremængde der er anvendt til brygningen.

Det tager mindst 720 dage at lave en Påske Bryg.

Påske Bryg fåes på 33 cl. flasker.​

Påske Beer

Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle

Påske Beer er et glimrende alternativ til den stærkere Påskebryg.

Smagen er rund, blød og fyldig, men uden den enorme tyngde, som er karakteristisk for Påskebryggen.

Det tager mindst 75 dage at lave en Påske Beer.

PåskeBeer fåes på 33 cl. flasker.

Egen etiket, alc. 5,0 %, 100% Saaz humle

​Vil du have din egen etiket påsat, er der enkelte betingelser der skal være opfyldt.

Du skal minimun aftage 30 kasser pr. levering. Etiketterne som du selv skal designe og betale, skal trykkes hos Lito tryk i Randers.

Ring og hør nærmere her på bryggeriet.

Vi har brugt mindst 45 dage på at lave din egen øl.

Din egen øl fåes på 33 cl. flasker.​

Kontakt

​Hancock Bryggerierne

Humlevej 32
7800 Skive

Tlf.: 97522577

CVR: 32371817