Cocktails - med rigtige sodavand

​- men først og fremmest gammel tradition for godt håndværk...

​- og som regel ”værtens” bedste sodavand. Der er 20 sodavand i vort sortiment. Dem laver vi, som vore øl, også som i ”gamle dage”, og heller ikke her kunne vi drømme om at spare på noget. De er, som alle vore produkter, lavet med en rundhåndet mængde af de bedste råvarer. Flere af vore sodavand bliver bliver ofte brugt til drinks, og derfor kan vi levere færdige cocktails.​

Tre vand til cocktails

Vi har udvalgt tre af vore ”gammel-dags” sodavand, hvor af de to indeholder saften af rigtige frugter:

  • Abrikos
  • Lemon &
  • Tonic-Water

- som vi producerer som cocktails mixet med gin eller vodka leveret af Spritfabrikken Danmark. De tre varianter står rigtig godt alene med is og frugtpynt, men bartenderen har også mulighed for at bruge disse cocktails som base for at skabe sit eget twist.

​​

Vodka & Abrikos

Frisk og sødlig abrikos med lang eftersmag. Indeholder saften af rigtige abrikoser og er mixet med en udvalgt vodka fra Spritfabrikken Danmark. 

Vodkaen er skabt på blødt vand, uden farvestoffer eller tilsat sukker, hvilket giver den en uovertruffen klar og ren smag, der harmonerer godt med vores Abrikos.
​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.​

Gin & Lemon

Syrlig og frisk Lemon, let bitter eftersmag. Indeholder saften af rigtige lemon frugter og er mixet med en udvalgt gin fra Spritfabrikken Danmark. 

Denne gin er en klassisk dansk gin, som er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med klassisk smag af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse med vores Lemon.

​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.

Gin & Tonic

Frisk og tør tonic med en sødelig eftersmag. En særlig efterspurgt tonic – her mixet med en udvalgt gin fra Spritfabrikken Danmark. 

Denne gin er en klassisk dansk gin, som er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med klassisk smag af enebær, der her skaber en mangfoldighed af muligheder for at give denne cocktail sit eget twist.

​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.​

Kontakt

​Hancock Bryggerierne

Humlevej 32
7800 Skive

Tlf.: 97522577

CVR: 32371817