Cocktails - med rigtig sodavand

​Perfekt til festen

Som alt andet på bryggeriet laver vi vores sodavand efter alle kunstens regler med de bedste råvarer og med respekt for håndværket. Flere af sodavandene har altid været populære til at mixe drinks med. For at gøre det nemt ved især større fester tilbyder vi som noget nyt derfor færdigmixede cocktails. 

Vælg imellem fire slags på fustage af 15 liter.

4 sodavand er blevet til cocktails

Til konceptet har vi udvalgt fire populære sodavand, hvoraf de to indeholder saften fra rigtig frugt. De fire er:

  • Abrikos
  • Lemon
  • Tonic-Water
  • Grøn Sport

Disse sodavand har vi mixet med gin eller vodka leveret af Spritfabrikken Danmark. Alle nemme at servere med knust is og evt. en citrusskive, men bartenderen har også mulighed for at bruge dem i helt nye cocktails efter fri fantasi.

​​

Vodka & Abrikos

Frisk og sødlig abrikos med lang eftersmag. Indeholder saften af rigtige abrikoser og er mixet med en udvalgt vodka fra Spritfabrikken Danmark. 

Vodkaen er skabt på blødt vand, uden farvestoffer eller tilsat sukker, hvilket giver den en uovertruffen klar og ren smag, der harmonerer godt med vores Abrikos.
​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.​

Gin & Lemon

Syrlig og frisk Lemon, let bitter eftersmag. Indeholder saften af rigtige lemon frugter og er mixet med en udvalgt gin fra Spritfabrikken Danmark. 

Denne gin er en klassisk dansk gin, som er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med klassisk smag af enebær, der skaber en velafbalanceret smagsoplevelse med vores Lemon.

​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.

Gin & Tonic

Frisk og tør tonic med en sødelig eftersmag. En særlig efterspurgt tonic – her mixet med en udvalgt gin fra Spritfabrikken Danmark. 

Denne gin er en klassisk dansk gin, som er helt klar i farven og smagen er mild og ren, med klassisk smag af enebær, der her skaber en mangfoldighed af muligheder for at give denne cocktail sit eget twist.

​Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.​

Vodka & Sport

Frisk og syrlig Grøn Sport med klar vodka fra Spritfabrikken Danmark. Vodkaen er produceret af blødt vand og hverken tilsat farvestoffer eller sukker, hvilket giver ekstra plads til den karakteristiske smag af Grøn Sport.

Alc.: 7%

Leveres på 15 ltr. fustager.​

Kontakt

​Hancock Bryggerierne

Humlevej 32
7800 Skive

Tlf.: 97522577

CVR: 32371817