Gæstebog​

Vores gæstebogs funktion ligger på Facebook, men indtil 31. januar 2017, har mange af vore gode kunder skrevet i gæstebogen. Disse mange indlæg synes vi ikke skulle tabt, så derfor kan du se dem herunder.

Du kan finde os på Facebook ved at klikke her.

Christina Sørensen

30-01-2017

Vi fik før jul rigtig fine gevinster fra jer til banko og i den lokale avis står I på side 23 som sponsor til banko spillet og ligeledes siger vi det ved begyndelsen af banko spillet hvem der har sponsoreret til banko spillet.

Vi vil gerne sige tusind tak for jeres opbakning til Marienlyst centeret.

Kim Mønsted Rix

18-01-2017

Hancock har på mange måder fyldt meget i mit liv. Som barn var det den fantastiske appelsinvand og sportscola som jeg fik ofte. I min "vilde" ungdom var det øllene - primært Høker og Hancock Black som stod på menuen når vi festede på værtshusene i Skive. Til familiefesterne og fødselsdagene stod der altid Hancock på bordet.


Hancock har på en underlig måde gennemsyret meget af mit liv indtil jeg flyttede fra Skive og til Århus. Den dag i dag betyder Hancock faktisk stadig meget for mig. Jeg ligger altid mærke til det når jeg kan se en beværtning reklamere med at de sælger Hancock - og jeg får stadig en sodavand eller øl når jeg besøger Skive.


Nogle af mine bedste minder med Hancock er fra familie-sammenkomsterne hos min farmor og nu afdøde farfar på Resenvej i Skive. Og den dag i dag står der stadig et udvalg af Hancock på min farmors spisebord hvert år når vi mødes som familie i anledning af min afdøde farfars fødselsdag. En begivenhed som jeg skal til igen på lørdag den 21/1-16.
Så tak for gode minder og gode oplevelser herfra :)


Vh Kim Mønsted Rix

Else Marie Birger Larsen​

08-01-2017

Kære Hancock
Som gammel bysbarn røg jeg den anden dag ud i en diskussion om hvorvidt der brygges Hancock øl/vand på licens nogen steder overhovedet. Det mener jeg bestemt ikke der gøres, I må have svaret? 

Mvh En trofast Hancock fan

Marianne pedersen​

22-12-2016

Vil lige høre Oman kan købe den sports cola i Brugsen i Vamdrup eller nærmest forhandler I radius af 20 km

Marlene Granild​

06-11-2016

tænker på om i ville donere lidt sodavand til vores hjemløse julemiddag på rådhuspladsen d 11-12-2016 fra 10-21 , der kommer forskellige optrædende og alle gør det gratis og frivilligt for at give de hjemløse og mindre bemidlet til at afholde en fest som alle andre ..mvh næstformand i foreningen hjemløse til hjemløse marlene malle granild ..kærlighed til folket

Christian Frisch-Jensen

31-10-2016

Dem der gerne vil i kontakt med bryggeriet, skal ringe til dem - de er ikke venlige i telefonen, de er MEGET venlige og imødekommende.
Ring og I bliver ikke skuffede.

Christian Frisch-Jensen

31-10-2016​

Nu har jeg smagt jeres julebryg, og er den bare god? Jeres øl er ikke et industriprodukt, men lavet med sjæl.
Det er simpelthen danmarks bedste øl. Jeg ved ikke hvordan I gør det, men I overgår alle andre i smag og kraft.

Amalie Møller​

31-10-2016

Hej,

Jeg er ved at skrive bachelor i branding og markedsføring, og i den forbindelse skriver jeg bla. om hvordan jeres virksomhed kan bruge relations marketing.
Derfor vil jeg høre om der er en e-mail jeg kan skrive til med lidt spørgsmål, til gengæld kan jeg sende min bachelor til jer efterfølgende med mine resultater?

Håber at høre fra jer :)

Yvonne Pedersen

24-10-2016​

Hej

Jeg, har et par spørgsmål omkring samarbejde til Hancock , er der en email adresse hvorpå man kan kontakte jer?

Simon Krogsgaard

23-09-2016​

Hejsa
Vi er fire studerende fra Thisted Teknisk Gymnasium som har nogle spørgsmål til Hancock omkrig øl fustager, så er der nogle steder man kan kontakte dem(email)?

Allan Møller

18-09-2016​

Hej
Er det muligt at købe 15 liters fustager med S-kobling, tomme fustager
MVH
Allan Møller

Hanne Olesen

15-09-2016​

Hej
vi har lige haft familie besøg fra Bornholm og var i Jesperhus, på vejen hjem holdt vi ind ved spisestedet og fik sportscola. Nu vil de Bornholmere vide hvor de kan købe den cola? Enten hjemme eller her i omegnen af Herning?

Kristian Sørensen

01-09-2016​

Jeg er kommet i besiddelse af en gammel polet af en art med jeres logo og navn på
Ligner kobber eller messing
Nogen ide om hvad den har været brugt til.
Den er på størelse med en 20 kr mønt.


Med Venlig Hilsen
Kristian Sørensen

Dominik Splitek

29-08-2016​

Hey, the bottle of your orange Juice with the paper around it. Is it wrapped by hand or with a machine? It is really amazing!!!!!

Daniel madsen

28-08-2016​

Hej. Jeg vil hører hvor man kan købe sports cola i Vejle.
På forhånd tak

Olav Dinesen

06-08-2016​

Det er en stadig tilbagevendende stor glæde at smage en Gambrinus dark. Lad den aldrig udgå.

Henning Schrøder, Svendborgvej 9, 6000 - Kolding

23-07-2016​

undskyld hvis jeg kommer ind i Jeres "stue"..

jeg er fra den tid, at man i Kolding distribuerede det dengang gode øl via en lokal ølhandler, det var godt øl,,

man har bemærket at Hancock senere har opnået tilsvarende gode smagsresultater,

men igen i dag drak vi en Hancock beer på Saazer humle, for at prøve om det dog kunne passe at så dyr en øl smagte som det rene nisseøl a.la det vi noterede for 2 år siden hvorfor vi nu i dag skuffede kunne notere at hvis bryggeriet skal kunne overleve så skal der meget bedre øl brygges, der mangler fylde, malt smag duft eftersmag og glem alt om at brygge pilsnertyper de er belastede af das deutsche rheinheitsgebot og det er ikke en dansker værdigt at drikke en så dyr og ringe øl, når man ser hvad andre mikrobryggerier frembringer af lækre sager til samme pris.

Med håbet om at Hancock løfter fanen og gevinder DK i kvalitet og smag m.v. forbliver jeg.

Henning Schrøder,
Svendborgvej 9, 1 th.,
6000 -Kolding

jesper brøndum bech

11-07-2016​

Hvor i nærheden af Nørresundby kan man købe jeres øl. Er der forretninger ?
Mvh.
Jesper

Luz Moncayo

30-05-2016​

Hi, we visited Denmark last weekend and we tasted Hancok cola, ohhhh is awesome, we love it. We live in Spain and want buy Hancok Cola, where we can buy it? Thanks

Jonas Sacht

11-05-2016​

Kære Hancock bryggerierne

Jeg hedder Jonas og er i år en del af en koncept lejr i Roskilde Festivals Dream City (som i kan læse mere om her http://dream-city.dk)

Min lejrs koncept består af en bodega på små 50 kvadratmeter, som blev bygget fra to år siden og som står fast året rundt ude på festivalpladsen. Igen i år skal vi have liv og glade dage i Roskilde Festivals egen bodega og dette gøre med en masse forskellige events. Vi afholder blandt andet en rafleturnering, en dart turnering og en bodega-musik-quiz.

Planen er desuden at holde et par store bodega aftener, hvor vi deler ud af nogle lækre drikkevarer og derfor kom vi til at tænke på jer. Alle i lejeren har en stor kærlighed for, hvad vi mener er verdens bedste sodavand, nemlig jeres helt egen Sports-cola. Derfor fik vi en, synes vi selv, genial idé – lækre kolde drinks med Hancock Sports-cola.

Vi vil derfor gå i tænke/smage boks og udarbejde den lækreste Sports-cola drink til Roskilde folket og vil derfor høre jer, om i kunne være interesserede i at sponsorere en masse læskende sodavand til projektet, så vi i fællesskab kan slukke tørsten hos de mange festivalfolk.

På forhånd tak for svaret
Mvh Jonas Sacht
Camp Bodega - https://www.facebook.com/CampBodega/ 

caterina

07-05-2016​

Hello! I collect crown caps. I would be grateful if you could send a caps to add to my collection. My address is: Caterina Cattolico via Malombra 35, 89022 Cittanova, ITALY. Thank you very much, Caterina Cattolico

OBS

14-04-2016​

Hvis i mangler nogle af jeres fustager, så tjek her, de sælger dem... :-( :-(
http://www.dba.dk/hancock-fustager-6-stk-fus/id-1023320825/ 

Gert Beregaard Johannesen

12-04-2016​

Hej

Vi var i fredags på rundvisning hos Jer i regi af Skive Karosseri- & Trailerservice ApS. Det var en rigtig god og hyggelig oplevelse for de godt 30 deltagere - primært kunder. Vi sluttede besøget af i Jeres hyggelige kælder med masser af smagsprøver på Bryggeriets unikke kvalitetsprodukter! Tak for rigtig god behandling - vi kan kun anbefale et sådant arrangement til andre.

Timmy Svensson

19-03-2016​

Hey there,

I live in sweden and I really like your cola. Is there any way to buy your cola without going to denmark? Can I get it delivered to sweden?

Gerda Hauge

10-03-201​

Kan man købe Gambrinus i Australien?

Toke

09-03-2016​

Har lige brugt en formue på en Westvleteren. Den gule, gode af dem. Det var kram. Men egentlig overflødigt. En Hancock påskebryg, der sælges netop nu, overgår den udsøgte belgier i kvalitet. Og smag.
Man kunne lægge Hancocks reklamer ud som højopløselige billeder, man kunne downloade, og udsmykke sit kontor og andre steder med.

Tina Jacobsen

06-03-2016​

I Meny påVermlandsgade kan man købe noget af Hancocks sortiment. Så julen er reddet. Hancock laver ubetinget verdens bedste julehvidtøl. Mine københavner døtre er enige

TinaJacobsen

06-03-2016​

Mine forældre var gode venner med Erling og Mutti Strange Nielsen. De var med til min konfirmation og Mutti, der havde to drenge var særligt glad for mig. Jeg husker Strange Nielsens 60 års ?? Fødselsdag i Østrig i Alperne. Kom meget på bryggeriet med min far. Husker en særlig sodavand der hed ICE Creme Soda. Hvornår gik den ud af produktion og kunne der være planer om at sætte den i produktion igen?? Hilsen til Frits.

julie bech

30-01-2016

Kære Hancock.

Hvor i København kan jeg købe Hancock Hindbærbrus (som uden sammenligning er den bedste på markedet)?

Jeg har kun kunne finde den i Ismejeriet på Amager

Matt Hancock

24-01-2016​

Hi Hancock,

I live in the Channel Islands and would like to know where's the best place to purchase your Sports Cola and Beer online?

Many thanks

Matt

Kim Vibæk

10-01-2016​

Elsker jeres øl, men undrer mig over at jeres to præmiebryg (julebryggen og påskebryggen) samt Gambrinus'erne ikke sælges i 70 cl flasker - når belgierne kan, så kan I vel også?

Endvidere: Hvor kan man købe jeres ølglas? Jeg tænker især på tulipanglasset til Gambrinus - jeg har kun to tilbage af de seks, jeg købte for tyve år siden...;-)

Jakob Persson

13-12-2015​

Hej Hancock

Jeg kan læse på jeres website at Sports Colaen blev introduceret 12. november 1974.

Kan I oplyse hvornår den almindelige Cola første gang blev produceret ?

Hvordan så etiketten ud på denne første Thordal Cola ?

mvh

Jakob

jytte overgaard

29-11-2015​

Hvor kan man købe Hancock hvidtøl i nærheden af Viborg? :)

Tina Kragelund

21-11-2015​

Tak for en skøn aften i går, det var rart at se en lokal virksomhed.

Frank

03-09-2015​

Hej Verner & co.

Tak for en sjov, humoristisk rundvisning i aftes den 2 september 2015.

mvh. Frank og Jette.

jan vestergaard

26-08-2015​

hvor kan jeg finde hancock da jeg syntes den smager godt :-)

søren roesdahl

17-06-2015​

Hancock's 70 cl. alm. version. Det har altid været min favorit.
Købt igennem mange år. De sidste 5 år er den dog steget fra 20,- pr. stk. til 30,- pr. stk. her på østkysten i Nordjylland. Så jeg har ikke købt den i mange år p.g.a. den pris. Var her den 5. juni i Hvalpsund. Her koster den 19,-. Købte en hel kasse. Men da jeg bor i Gandrup, så kører jeg naturligvis ikke helt til Hvalpsund for at købe øllet. Synes det er mærkeligt, at der er så stor forskel på prisen, alt efter hvor man bor. Hvis den kommer ned i 20,- kr. igen i mit næromåde ved Aalborg/Hals, så begynder jeg igen at købe jeres fantastiske øl i massevis. Venlig hilsen Søren Roesdahl. 

Limfjordsnyt.dk

Mario Gindler

21-05-2015​

Mine damer og herrer,

jeg er samler fra øletiketter bl.a. fra Danmark og jeg har nutiden 11.500 forskellige etiketter fra ca. 200 bryggerier. Søndag 24. maj jeg tage del hos Københavns Marathon og Torsdag 28. maj jeg er hos ølfesten i København den 6. gang. Er det muligt, at De bringe med 1 fuldstændige sæt nytte øletiketter? Hvem De har koster, jeg kan selvfølgelig betale etiketterne og jeg vil naturgevis drikke en øl på Deres stand. Jeg er hos ølfesten torsdag mellem kl. 17-21. Jeg må undskylde, fordi min dansk er ikke perfekt, jeg arbejde som oversætter bl.a. fra dansk til tysk, men ikke omvendt.

Med venlig hilsen! Mario

Kim alfastsen

10-04-2015​

Jeg kan se på opslagene her på siden, at mange ikke ved hvor på Sjælland man kan købe Hancock øl og vand.
Jeg kan oplyse at man kan købe det i Fensmark brugs og i Sorø brugs. I Sorø brugs kan man ikke købe sports cola, kun på bestilling. Man kan også få Hancock i Skælskør brugs. Nu er det også muligt i SuperBrugsen i Korsør.


Dette er til alle som elsker øl og vand fra Hancock.

knud clausen

10-04-2015​

Hej Hancock, det er kraftedme den bedste påskebryg som nogensinde har løbet over tungen, ned I maven og spredt en dyb følelse af; hold kæft hvor er det godt jeg elsker god ØL.


Tak Hancock, er det muligt at få en rundtur for 6 entutiaster ?

Leo Vad Pedersen

13-03-2015

Er det muligt at købe Hancock aktier

Bo beautybo

27-02-2015

på livets 3 plads findes.... grammefonplader... på livets 2 plads.. findes en BO pladespiller . .. på livets 1 plads.. findes... sportscola.. og mørk gambrinus i vildt slagsmål om min opmærksomhed.. taberen får skamlen..og jeg drikker vinderen :-)..

Birgit Westergaard

19-01-2015​

Hancock laver simpelthen verdens bedste mørk hvidtøl !!!Jeg bor på Møn. HVER eneste gang vi var i Balling og besøge min mor, var vi altid i Balling brugs for at købe dem med hjem til Møn. Er det muligt at købe disse hvidtøl i nærheden af Stege?

Erik Bohn

10-01-2015​

Kære Hancock, vi glæder os meget over Jeres Øko Pils. Fyldig rund og dejlig. Fik i julen mulighed for at gensmage konkurrentens (Humle og Thy pilsner) øl. I sammenligning er Jeres bryg langt foran. De bedste nytårshilsner Erik

Denice Milton

10-12-2014​

Hej Hancock.
Min forlovedes familienavn er Hancock, og han fik en T-shirt fra jeres bryggerier af en kammerat for ca. 3 mdr. siden. Han er nu opsat på evt. at få fat i en til hans far og 3 brødre. Så jeg vil gerne spørge om der er et sted jeg kan købe sådan nogle?..

mette kristensen

01-12-2014​

Hejsa. Har i ikke engang lavet en hvid cola? Hvis i har det, skal i så ikke ha været en retrobryg ;) husker den som fantastisk

Ingrid Madsen

27-11-2014​

hvor i Herning eller nærmeste omegn kan man købe hancock øl ....incl julebryyggen?

Allan Rohrberg Låsbyvej 27 8660 Skanderborg

27-11-2014​

Kan jeg købe HANCOCK aktier??
Evt. hvor??

Malene SKOV JENSEN

21-11-2014​

hvor kan man købe HANCOCK øl NÆR HORSENS

Jesper Baungaard

12-11-2014​

Tillykke med fødselsdagen.

I er ydmyge i øjeblikket - men vi vil som familie - der alle er store Sport Cola fans sige tak for dette dejlige produkt.

I en tid, hvor alt skal være sundt, eller følge en international strømning - er det fantastisk at møde en klassiker, der aldrig taber taget i sine fans. Den går en stor fremtid i møde og I kan godt starte udvidelsestankerne op ;-)

Sport Colaen har et potentiale, der er enormt, og jeres troskab overfor produkt og emballage vil give genlyd ;-)

Tillykke fra en fanskare i syd.

Hanne Hagen Møllenberg Olsen

06-11-2014​

Kan I afgøre en mindre diskussion omkring variationen af jeres produkter igennem tiden?
Jeg mindes at man engang kunne købe en hvid sodavand med vaniljesmag. Er det ikke korrekt? Den varede ikke længe til min store fortrydelse, da jeg syntes at den var god. :-)

Lasse nielsen

04-11-2014​

Hej. Har været det meste af Herning rundt... Kan det passe, at ingen forretninger her i byen fører jeres julehvidtøl? Har en kæreste fra Skive egnen der på det nærmeste er ved at være desperat :) håber at høre fra jer.

Per Fischer

22-10-2014

Jeg melder mig i koret. Hancock er verdens bedste bryggeri. Jeres øl er simpelthen sublimt. Eneste minus er at det stort set ikke er til at købt jeres øl på Sjælland. Men så må vi jo tage nogle kasser med hjem når vi hvert år kommer til Sønderjylland og nær grændsen. Måske det var en ide at lyttte til Skive :)​

Arne Kirkeby

21-10-2014​

Gambrinus opdagede vi, da vi i 1970'erne hvert år lejede et sommerhus i Lihme, og det blev en tradition for os hver sommer at fylde bagagerummet med Gambrinus dark.


Sidenhen blev Lærernes Indkøbscentral vores faste leverandør, men LIC er nu lukket, og jeg er på Herrens mark.
HVOR I MIT OMRÅDE Værløse/Furesø finder jeg en leveringsdygtig "kilde"???


Det forstås vel, at det snart haster.


Også pga af alder SKAL væskebalancen opretholdes.

charlotte larsen

20-10-2014

Hej Min søn er helt vild med Sport Cola - kan jeg købe den i butikker i Aalborg området?

jørn. b. nielsen

11-10-2014​

Hvornår opretter Hancock en web-shop? vi er mange der gerne vil købe glas, T-shirts m.m.

Allan Schultz Andersen

09-10-2014​

Jeg korrigerer lige min sidste mail så der ingen misforståelser er. Har i en shop ......,

Allan Schultz Andersen

09-10-2014​

Jeres øl er suverænt de bedste. Har en shop hvor man kan købe f.eks T-shirts, glas, krus mm

Hans Christensen

09-10-2014​

Sorry mit indlæg havde devsærre forkert emailadresse.
Her er den rigtige.
Hans Christensen

Hans Christensen

09-10-2014​

Gennem mange år har vi haft kendskab til Cambrinus Beer DARK. Vi har købt den ved grænsen i Padborg.
Da vi bor i Holte ved København, kan vi kun købe Cambrinus 1-2 gange om året, og det betyder, at vi kun får Cambrinus ved særlige lejligheder. Vi vil blive meget glade for at få at vide, hvor vi kan købe den i det storkøbenhavnske område eller i Nordsjælland. Vi er nogle ølentusiaster, der nyder at sidde og nyde god øl.


Med venlig hilsen
Hans Christensen

Dahlgaard

02-10-2014

Findes der pensionistkasser fra Hancock og kan de stadig købes? Hvor?

Tove Jørgensen

11-09-2014​

hvilke købmænd eller supermarkeder sælger jeres gode øl i
Aalborg

Claus Larsen

31-08-2014​

Jeg var på Ribe camping og her kunne jeg få Høker pils og Hancock Beer, det er suverænt godt øl :)

Den første Hansen

29-08-2014​

Til vores netop vel overståede byfest havde vi for 3. år i træk den gode Hancock-fadøl til salg :-) Både Pilsner og Dark, - og den "darke" er den mest populære, - men pilsneren kører nu også godt :-) Vi glæder os allerede til næste års "Hancock-festival" ;-)

Andet Larsen

19-08-2014​

Det smager godt, men flasken er alt for lille!! Jeg er gal :/

Jens Larsen

07-08-2014​

En lille historie om hvor populær jeres øl blev blandt mine venner.
Sad med en gruppe venner, både piger og drenge, til en lille hyggeaften, hvor ingen af dem rigtigt var så glade for øl. De drak alt muligt andet og rørte sjældent øl, med mindre det var en udfordring. Så trak jeg sådan et par styks hancock beer frem, og giver dem så en lille udfordring om at alle skulle have et glas. De elskede den. Da de skulle komme med en udfordring, udfordrede de sig selv til at drikke mere af den, bare fordi de alle ville have mere.


Jeres øl blev således midlet som viste til mine venner, at øl faktisk kunne være lækkert og velsmagende. Virkelig en af de bedste øl jeg har smagt.

Christian Frisch-Jensen

02-08-2014​

Jeres øl er bare GODT

Christian Frisch-Jensen

02-08-2014​

Det bedste jeg kan nyde er en HANCOCK SAZZ og en OLD GAMBRINUS DARK, det er bare det bedste for mig
Det er bare livskvalitet for mig
venlig hilsen
Christian

Bajda

24-07-2014​

Hej hancock min ven har snart fødselsdag og jeg kunne godt tænke mig at give ham en t-shirt kan jeg på en måde købe en

Rune Ottosen

04-07-2014​

I de unge dage, ledte man efter kiosker, som solgte den klassiske Hancock beer. Fandt man en kiosk, var den tømte i løbet af et par weekender.
Nu 15 år senere, nyder jeg en verden af special øl, men jeg glemmer aldrig smagen af Hancock.
Tak!

Per Anders Nordby

30-06-2014​

Gudskjelov at det er noen om ikke helder vann i ølet!

Oriol

28-06-2014​

Dear friend,
I write from Barcelona. Few weeks ago I has been in København and I could enjoy your Cola.
Do you have a dealer in Spain?
Waiting for your news.

Best regards,

Oriol

beautybo

30-03-2014​

idag skinner solen ... i skovlunde... at jeg var ude og handle som jeg plejer var der ikke noget usædvanligt i i SUPERBRUGSEN i SKOVLUNDE CENTERET... pludselig ser jeg en rød hane stå og vinke til mig iblandt alt det andet skrammel af flasker og dåser... EN SPORTSKOLA sælger i skovlunde... fruen vrissede straks.... tag nu ikke for mange .... havde hun ikke været der så havde jeg sq tømt hele hylden .. men til den næste fra dette område omkring skovlunde der læser dette...der er ca 20 hancock sports cola tilbage .. ( intil jeg kan komme hjemmefra og plyndre resten af hylden )...... så... jeg håber at nogen kommer før mig så vi kan fortælle brugsuddeleren .. MER AF DEN SLAGS MED RØD HANE :-)
mvh BB

Jungle

17-03-2014​

Jeg har netop købt og smagt min første udgave af Hancocks nyeste skud. "Økologisk Pils". Og jeg må bare sige FANTASTISK!
Jeg har smagt adskillige økologiske øl. F.eks. flere af dem fra bryggeriet i Thy. Men jeg har nu aldrig været den store fan af økologiske øl. Synes let de har tendens til at blive lidt for tunge at danse med.
Men Hancock har her fået brygget en lækker og frisk økologisk pilsner, som man let kan drikke flere af i streg, ligesom det er tilfældet med Høker Bajer, uden at få en tung "alkovom" som man kalder det.
Det er i den grad en lækker pilsner, som jeg helt klart kan anbefale. Man aner ikke den er økologisk, hvis man ikke ved det. Man skal godt nok have en skarp ølkender tunge for at fange denne økologiske øl i en blindsmagning.

Tak for det Hancock! Økologi er godt til samvittigheden!

Nikolaj Simonsen

13-11-2013​

Jeg kan ikke lade at nævne den kommentar, Johnny Madsen, nævner hver gang han er til smukfest.. Citat:

Jeg har fået en sponsor for livet, ved i kære publikum..
hvad er bedre end kvinder og rock.. det er en Hancook :)

Merete Christiansen

09-11-2013

Hej Hancock. Først vil vi sige TAK for en dejlig øl - altså den der på 70 cl. Uha den er dælme god :) Og så vil jeg spørge, om ikke der findes enten metal- eller hård pap skilte med Hancock billed og tekst på ? har tjekket nettet, men ingen resultat. Min mands bilgarage er dekoreret med diverse fede skilte og så synes jeg lige han mangler en fra Jer.. Kan jeg købe et skilt hvis I har nogle ? det er bare til syns skyld på væggen hos os. Min mand er oprindelig fra Vinderup, så han kender alle jeres produkter.

Kasper

01-11-2013​

Hej Hancock :)

Tak for alt. Vi holder af jer og jeres lækre øl.

God weekend!

Med venlig hilsen
Hancock Ahtletic

Lisbeth Pach

27-10-2013​

Hej Hancock
Hvor kan jeg nærmest købe Old Gambrinus, jeg bor i Nordborg på Als. ??
Mvh
Lisbeth Pach Nordtorp

Arne D. Nielsen

12-09-2013​

Hvis man omregner prisen for en kvalitetsøl Light Gambrinus 9,6 vol. til 10 kr pr flaske, så er det virkelig en rimelig pris, hvis man sammenligner med Carlsberg og Tuborg: Master Brew og FF Fine Festival i samme størrelse/volumen

Arne D. Nielsen

12-09-2013​

Kvalitetsøl: Ja det er Hancock.. Og jeg var i Nyhavn,København 22.Juli 2013. Og til min overraskelse:jeg
kunne få Hancock fadøl: Herligt

Sanne Larsen

05-09-2013​

Hej Hancock.

Jeg står og skal bruge en ''ingrediensliste'' på jeres Sportcola light. Altså næringsindhold osv. Jeg har googlet det til hudløshed, men jeg har ikke kunne finde noget som helst. Kan i hjælpe mig? Min mail er hvidesanne@hotmail.com

Sanne

Nikolaj

25-08-2013​

Hej Hancock.

Jeg har en hjemme bar, men mangler noget reklame.
jeg står og skal holde åben hus, og tænkte på om i evt. ville sponsorere noget reklame, fadøl, glas, eller andet form for reklame.
For har ikke så meget reklame fra Hancock og det gode øl i laver. Jeg glæder mig til at høre fra jer.

på forhånd tak.

Hilsen Nikolaj

Ole Lauridsen

09-08-2013​

Kan ikke lige finde en mailadresse til jer her på siden så jeg smider beskeden her. Spinning Wheels takker for sponsorat mm. i forbindelse med vores mc-træf i år. Vi havde en god weekend med en masse glade mennesker. Der er billeder på vores hjemmeside http://www.spinningwheelsmc.dk/94187806
Mvh Ole Lauridsen, formand

john

01-08-2013​

kom lige forbi jeres side flot side
www.in-joy.dk

maria randrup

25-07-2013

Vi besøgte som familie langå camping her i sommer og jeres sports sodavand havde så stor betydning for vores dreng.. men hvor kan disse købes? i vores område?, vi er fra Ebeltoft! Mvh maria

Kjær

15-07-2013​

Kære Hancock
Tak for jeres gode øl.
Men jeg vil lige berette om et dårlig oplevelse.
Min kone og jeg skla holde fest (ca 80 deltagere) og ville gerne have fadøl fra Hancock). Via denne hjemmeside fandt vi et depot der angiveligt kunne levere på Sjælland.

Det viste sig dog ikke at være tilfældet. I stedet fik vi en ualmindelig uforskammet behandling i telefonen. En ting er at der ikke kan leveres. En anden ting er skræmme kunder væk.

Betina Thomsen

13-06-2013​

Mangler en mail Adresse til jer...

Karla Rusbjerg Pedersen

02-06-2013​

Jeg har en ide til at profilere Skive Egnen. Hancock kunne producere produkter med logoer fra Skive Egnens firmaer på bagsiden (eller andet sted) af jeres flasker. Det vil selvfølgelig koste lidt reklamepenge for disse firmaer. I en kasse med 30, kunne der f.eks. være 2-30 forskellige logoer i usorteret rækkefølge. Leveringer som også gives videre til de øvrige dele af Danmark, vil kunne give Skive Egnen opmærksomhed.
F.eks. kunne jeg godt tænke mig, hvis det var prismæssigt overkommelig, at få mit logo med "KIRKEBY FERIEHUS" på jeres sportscolaer, som smager pragtfuldt.

Per Rathleff Jørgensen

28-05-2013​

Tak for en fantastisk stand på den nyligt afholdte ølfestival i København. Udsøgt og serviceminded betjening, som også gav lidt historieundervisning ;-)
Saaz Brew er et kæmpe hit - og standen blev vores base under festivalen, hvor 25% af poletterne blev drukket op!

Niclas Andersen

27-05-2013​

Hej

Er det muligt at købe de t-shirts som sælges til hancock cup i håndbold?

Tobias

24-05-2013​

Harforsøgt at sende jer en mail, men den kom retur... Pant:
Hvor kan jeg indlevere jeres kasser? :-)

I København (S). Tak!

Peter Olsen

22-05-2013​

Tak for tilskud til vores Maj stangsfest i Alstrup.
Herligt vejr med 23 grader så godt med kold hankock

Niels-Erik Pedersen

23-04-2013​

Jeres Gambrinus (Dark) er vel nok landets bedste øl, stærkt fulgt af Saazer.. Gambrinus må, som en anden gæst skriver, aldrig udgå !
Skade kun, at Saazer ikke fås i 33cl. Det burde i overveje.

jesper bak

16-04-2013​

hejsa, kan man købe sportcola i århus??? tørstige hilsener fra jesper

Carsten Schwartz

25-03-2013​

Smag og behag er jo heldigvis forskellig, men i min optik er Old Gambrinus Dark den bedste konsumøl, som nogen sinde er produceret. Den kan I være mere end stolte af - den må ALDRIG forsvinde fra sortimentet!

Inger Støjberg

20-03-2013​

Kære Peter

Jeg vil blot sige mange tak for at I nu lancerer Sportscolaen i en light udgave!
Vi er nogen, der efter meget lang tids efterspørgsel, fik Sportscolaer indført her i Folketinget, og det er ofte det vi drikker, når der virkelig skal hygges.
Jeg mener, at jeg har fortalt, at jeg hvert år op til jul tager nogle flasker med, og samler nogle af de medarbejdere mv. der har relation til Skive. Nu kan det så gøres i light udgaven, hvilket passer mig fortrinligt!
Jeg ønsker jer held og lykke med "den lille ny", og kan i hvert fald love, at jeg vil gøre mit til, at det bliver en succes!

Mange hilsner

Inger

Line Nateland

07-03-2013​

Hei!

Jeg jobber i en studentforening i Norge som er svært interessert i øl. Jeg lurer derfor på om dere eksporterer øl til Norge? Ønsker svar via mail.

Mvh Line Nateland

Steen Paldan

26-02-2013​

Hvad gør en Bornholmer nu???

Vores gode gamle og hæderskronede forretning "Rådhuskiosken" er gået konkurs. De har lært mig, at sætte pris på jeres Saaz Brew, og under mine kajakture på Gudenåen, var det en fornøjelse at gå til køjs i teltet efter at have nydt en Old Gambrinus Dark.

Men nu er Rådhuskiosken gået konkurs, og os der holder af Hancock øl er sgu "på den", hvor går vi på klippeøen nu hen og køber jeres øl?

Her er en opgave for jeres marketingsafdeling - for selv om vi har vores eget Svaneke Bryggeri, er der også plads til jeres gode øl på klippeøen, så find venligst en løsning for os klippeboere.

Fodboldspiller

21-02-2013​

Elsker at få en kold Sportscola efter serie 1 kamp! Tak! :D

Nicolai Søvind Walsted

15-02-2013​

Hej Hancock, vi er 10-12 mennesker som tager ud på de forskellige amerikaner træf, hvor vi ligger i campingvogn, campingvognen er vi igang med at lave om med bar og div. Vi vil høre om i kunne være interesseret i at lave en billig pris på et anker og fadøl dertil.. Vi er villige til at have jeres mærke på campingvognen og forteltet.. Da vi er vilde med jeres øl... Håber at høre fra jer.. :)

MVH

Nicolai

Michael

14-02-2013​

Hejsa Hancock jeg er en stor fan af sportscola men ved ikke hvor den kan købes i midtjylland ??
Jeg kan vil gerne have en oversigt på mail hvis dette kan lade sig gøre

Mvh Michael

Jacob Thomsen

12-02-2013​

Hej Hancock.
Jeg skal til at påbegynde mit Bachelor projekt på linjen Tysk og Kommunikation. I den forbindelse havde jeg tænkt på at brande en øl, specielt henvendt til det kvindelige segment, da ingen danske bryggerier, trods adskillige forsøg, endnu ikke har slået igennem med dette.I Tyskland er Radler (øl blandet med sodavand) en meget populær øl til både mænd og kvinder. En meget forfriskende øl med en alkoholprocent på omkring 2,7. I min opgave vil jeg lave noget lignende.
Derfor ville jeg høre jer som det innovative bryggeri I er, om jeg i mit projekt må lægge Hancocks navn til. I så fald havde jeg overvejet at skrive om en "Hancock Radler". Ingridrenserne har jeg endnu ikke fast belsuttet, men et godt bud ville være; Sport, Cola eller sport-cola blandet op med øl.
Jeg håber at høre fra jer, og at I vil godkende min forespørgsel. I er meget velkommen til at få yderligere information om projektet.

Mvh Jacob Thomsen

Bjørn Arnesen

08-02-2013​

Hvor kan man køpe deres produkter her i Herning...
Har lyst til å prøve Sportcolaen ....

martin svensson

08-02-2013​

en god øl

Jonas

05-02-2013​

Jeres Appelsin, Cola og især Sportcolaen er jo en læskedrik for guder.

Desværre ligger litterprisen jo en smule højt.
Jeg har så en Sodavandsmaskine. Er det muligt at købe koncentrat til disse?

Mange hilsner den sukkerfyldte sportsfyr

Larry Hancock

01-02-2013​

Good Morning.
My name is Larry Hancock from Calgary, Alberta, Canada.
A group of four Canadians, including myself will be in Denmark later this year. As part of my travel plans we will be in and around Svenstrup visiting my Maternal relatives for a few days. Given our close proximity to your brewery in Skive during our visit and the coincidence in names of Hancock Brewery and my surname, we would like to include a visit to your brewery while there. Any further information you could respond with regarding the same will be greatly appreciated.
Your Truly
Larry Hancock
161 Cherovan Drive S.W.
Calgary, Alberta
T2V 2P4
Email: larry.hancock@armtec.com
Cell: 403-998-6022
Fax: 403-248-0711

Jess Boye

23-01-2013​

Som tidligere bryggeriarbejder på det nu hedengangne bryggeri Urban i Aalborg, glæder det mig og min passion for velbrygget øl, at Hancock laver nogle fantastisk velsmagende produkter. De store bryggeriers konsumøl er noget udvandede synes jeg. Jeg ville ønske, at det var muligt at købe produkterne flere steder omkring Aalborg, dog sælger Rema 1000 Old Gambrinus og guldøllen i 75 cl. flasken.
Venlig hilsen
Jess Boye

lene nielsen

16-01-2013

Jeg bor i nærheden af flensborg og har ca 10 kasser Hancock sordavandsflasker som jeg ikke kan komme af med. Er der et sted i nerheden hvor de kan afleværes.
Med venlig hilsen Lene Nielsen

Joachim Licht

11-01-2013​

Sehr geehrte Damen und Herren,

wie kann ich Old Gambrinus Beer dark in Deutschland, Raum Bielefeld beziehen ?

Maxi Lennard

11-01-2013​

Hi there!

I'm Maxi, now working for the most popular hostel in Copenhagen (www.copenhagendowntown.com)
We have a nice bar in here but something is missing: LOCAL BREWERIES like yours.
I really like beers and I think that they way to explore a country is trough its culture. and beer is very important here.
Please, contact me if you would like to be part of our bar and experiments to reach foreigners.

Kind regards

John Stigers

01-01-2013

Hvis man beslutter sig for at gå på Facebook, så bør man også følge MED på facebook!!!!!

Der er masser af spørgsmål der mangler jeres deltagelse :(​

Benjamin Hjort

30-12-2012​

Nu har jeg haft glæde af den store julebryg snart sagt hver dag siden 1. december. Den er überafsindig god! Et cremet malt-monster helt uden lige. Tak for den!

per andersenglimsholtsmeden@get2net.dk

22-12-2012​

hvor får man jule ølen hende når man bor i sindal

axel christensen

18-12-2012​

Hei, i skive.
Ja det er ganske vist, at fra skive-egnen, kommer Danmarks Beste øl, Jeg bor i Norge,er dansk, men har ofte smakt Hancock øl. Takker for det, jeg vil ta 2 kasser med herop. Desverre blir det ikke før jul(hulk hulk) men snart troligt. Ønsker hele SuperBryggeriet en GOD JUL & GODT ÅR?

Ulf Einarsson

18-12-2012​

kombitankar för Öl, se - www.rostfritank.se och www.stainlesstank.eu

Jens Emborg

12-12-2012

Ufatteligt, at jeg IKKE i Torvehallerne her i København kan få mig en Hancock - jeg ville elske den sorte fadøl

Tina C. Hansen

20-11-2012​

Hej Hancock.
jeg er postbud, og har et par på ruten som har gukdbryllup d. 8. dec. De er helt vilde med jeres øl, og i den forbindelse vil jeg gerne høre om I har en speciel øl-pakke/god idé til hvad jeg kan forære dem i gave .
Hilsen Tina

danny larsen

08-10-2012​

JEG ELSKER OOZZZ HANCOCK BEER...........

john

28-09-2012​

en KANON ØL
www.in-joy.dk

Mark Egsdal

27-09-2012​

JEG ELSKER HANCOCK!!

Kristian

24-09-2012​

Hancock er, i mine øjne, en af de meget få ting der gør det fedt at bo i Skive.

Rasmus

17-09-2012​

hvad gør i for at markedsføre jer ? laver i reklamer ?

Søren

13-09-2012

Jeg er soldat på 7 år og bor på Sjælland, så det ikke altid lige nemt at finde en hancock, men det er helt klart den bedste øl og sodavand man kan få, især sports cola som er bedst i mine øjne :-) det var ikke noget bedre end da jeg fik sendt et par sports cola'er ned til Afghanistan. Så forsæt det det gode øl og vand :-) tak

Jesper Møller

23-08-2012

Hej
Jeg ville høre om i har steder i sønderjylland hvor i levere til ? Jeg ville også spørgo hvad for anstikker der skal bruges til jeres fustager jeg har 2 stk en a anstikker og en s anstikker. Kan man ikke købe høker bajer på fustage ?
Med venlig hilsen Jesper Traasdahl Møller

Lars jørgensen

22-08-2012​

Jeg bor i tørring omkring Vejle og har ikke rigtigt nogen steder i nærhede hvor jeg kan købe en god Hancok øl, så vil høre hvor jeg kan bestille et pr kasser øl leveret til døre henne

Jens Jakobsen

19-08-2012​

Kommer I ikke snart med jeres øl på dåser ? og helst på 50cl. dåser ?

Flasker vejer for meget og er helt umulige i både og campingvogne.

Det ville også være fint hvis man kunne købe ollene på dåse syd for grænsen.

Anne Bønding Kvistgaard

17-08-2012​

Hej.
Jeg er vokset op med hancock sodavand og øl. Nu er jeg flyttet til Aalborg. Så vil jeg høre om man kan få jeres produkter nogen steder i Aalborg.
Hilsen Anne

Ulla og Kjeld

02-08-2012​

Tak for en hyggelig dag på Hancock, og for smagsprøver.
Tak for en spændende rundvisning, i har godt nok meget øl. Pøj pøj i fremtiden med bryggeriet .

Magnus Lahi

30-07-2012​

Gambrinus beer, gud vad gott.
Det är en klar 10 poängare.

Wilder

06-07-2012​

god hjemmeside, god deling
http://www.nicenikefreerun.com/

Bennie

06-07-2012​

Hej, hvor kan man købe jeres sodavand henne?

http://www.damenikefreerun.com/

Niclas

25-06-2012​

Vil bare lige fremhæver, som andre har spurgt og det er muligt, at få ølglas med logo af høker?
Mvh.
Niclas
www.itniclas.dk

Mads Riis

12-06-2012​

Er der tilbud til studenter, der kommer forbi enten d. 28 ell. 29 juni 2012

mvh. Mads

Dora

03-06-2012​

Hej Vil høre om vi kan få Hancock øl med vores logo på .Jeg er nemlig bekendt med at det har været muligt for år tilbage. Hvis ja, hvormange ,pris og hvornår. Tak

Marcel sørensen

02-06-2012​

Hej vil høre om der findes et ølglas hvor der er logo af høker bajer på?

Matias

01-06-2012​

Når en Sallingbo flytter til Sjælland er det virkeligt dejligt at Fensmark brugs har Hancook så man kan få noget der smager af hjemme :-)

tony svensson

29-05-2012​

Hej
Var i köpenhamn kan jag köpa hancock öl i stora flaskor?
mvh tony svensson

rasmus kronbæk

28-05-201​

hancok er bare det bedste øl man kan få vi er glade for der er nogle der kan lave så godt øl som jer

maria hoydal

22-05-2012​

I hvilke supermarked kan man købe den i københavn

Drum wright

18-05-2012​

Hej.
Kan man købe Hancock Hvidtøl andre steder end Høsterkøb på sjælland? Bor i kbh og kan ikke finde nogen steder hvor de forhandler Hancock.http://www.nikefreelilla.com

Keld Thomsen

03-05-2012​

En lille bøn fra en HANCOCK fan..

Vi er en familie der skal holde slægtfest, og med tema om de gamle dage, så var nogle af de ting vi kun huske fra de gamle dage, øl/vand bilen, som kom rundt på de små land ejendomme og gådre hvor de solgte 70 cl. hancock øl og vand. og vi synes det kunne være sjovt at få fat i disse drikkevare igen til vores slægtfest d. 19. maj.
Så vi vil gerne høre om vi kan købe lidt direkte hos jer til denne begivenhed, eller hvor Jeres nærmeste forhandler i Horsens/Vejle området er..
Mvh.
Keld Thomsen

Cecilie Larsen

15-04-2012​

Hej, hvor kan man købe jeres sodavand henne?
Er det muligt, at købe dem, ved en af jeres fabrikker? eller i en butik nær aalborg?

Helle Gade Henrichsen

05-04-2012​

Kære Hancock
Kan I give mig mailadrssen på Hans Flink der laver slægtsforskning i Thordal slægten. Jeg har en meget interessant oplysning. Kan kontaktes på mail hmg@hmg-Consulting.dk eller telefon 51280804.
På forhånd tak. Helle

Hans Flink

23-03-2012​

Hej Hancock !!

Hvor finder jeg "gamle" øl fra Thordal ? Er i familie med
Thordal og laver slægtsforskning, hvorfor det kunne være
skægt med en Thordal.

Gunn Wannberg

14-02-2012​

Bor i Malmö och undrar: var kan jag köpa Old Gambrinus närmast? I Malmö? Helsingborg? Köpenhamn? Eller var annars?
MVH
Gunn

Martin Stilling Nørremark

13-02-2012​

Kære Hancock

Vi vil gerne takke rigtig mange gange for den fornemme rundvisning og behandling vi har fået hos jer. Vi har fået en masse vi kunne bruge i vores projektforløb og har fået et rigtig flot afsnit om vores rundvisning.

Tak for jeres venlige humør, fremragende rundvisning - og gode øl ;) !!!

Mange hilsner fra: Torben Rose, Peter Thomassen, Laurits Kjeldgaard og Martin Nørremark
- Skive tekniske Gymnasium

Jørn Ole Jensen

10-02-2012​

Først vil jeg lige rose jer for at lave noget af danmarks bedste øl.
De er bare ikke på så mange værtshuse i Herning. Det må I gøre noget ved.
Jeg vil også gerne vide hvilke købmænd i mit nærområde der sælger jeres gode øl. Jeg bor lige over for Superspar i Gjellerup mellem Herning & Ikast. For 3 købmænd siden kunne jeg købe dem der, men ikke nu.
Vi har lige nu IGEN IGEN fået ny købmand, så måske i skulle kontakte ham med et tilbud.
Vi prøver at overtale ham her i byen.

MVH
Jørn Ole Jensen

Sandra Moerch

01-02-2012​

Hej Hancock,

Forhandles jeres Sports Cola nogen steder på Østerbro, det er lidt langt at tage til Islandsbrygge hver gang jeg bliver tørstig efter en :)

Kh
Sandra

Erik P. Martens

28-01-2012​

Sjovt nok med den her gæstebog, masser af spørgsmål men ingen svar fra admin af denne side. Men vil gerne vide om det er muligt at købe Høker Bajer i Aalborg?

John Damsgaard

14-01-2012

Puuhh ha jeg har lige smagt jeres julebryg !!!!! Den virker shit rigtig godt. Til jer!!! Jeg agter at udskifte min daglige øl (fyraftensølk) fra Thy til HANCOCK ### Den kan også købes lpkalt

Ken David Halborg Christense

14-01-2012​

Glad for at I stadig laver verdens beste øl, og ikke mindst verdens beste cola, og jeg har smagt mange forskellige gennem tiden, tro mig..!

Finn Hansen

14-01-2012​

ADVARSEL! Undgå at skrive jeres E-mail adresse sammen med jeres indlæg, da jeg har modtaget spam fra formentlig spam robotter på nettet. Kan gæstebogen ikke ændres til at E-mailen står i HTML kode i stedet. Jeg har tidligere skrevet i gæstebogen med E-mail adresse og er nu blevet offer for dette.

Marianne

13-01-2012​

Hej!
Tusind tak fordi I har VERDENS BEDSTE COLA!! Ville gerne smage de andre sodavand, men jeg kan ikke finde dem i nogle butikker... :( Håber snart det bliver muligt at få jeres sodavand i ALLE butikker!! :)

Tusind tak...
Marianne

Ps. her er lige min email med :)

Marianne

13-01-2012​

Hej!
Tusind tak fordi I har VERDENS BEDSTE COLA!! Ville gerne smage de andre sodavand, men jeg kan ikke finde dem i nogle butikker... :( Håber snart det bliver muligt at få jeres sodavand i ALLE butikker!! :)

Tusind tak...
Marianne

alt

03-01-2012​

Hej

jeg vil høre hvor man kunne købe jeres sodavand henne jeg har lige smagt jeres citron vand den smagte degligt hilsen alle os i odder og omegn

Ole henriksen

29-12-2011​

Hvorfor kan man ikke købe jeres øl i Sønderborg, ?det ville være dejligt hvis det blev muligt

Ib Madsen

23-12-2011​

Hej
Jeg har nu nydt hancock julehvidøl hver jul i mere end 25 år, og vore gæster glæder sig også over den helt særlige smag der er i Hancock julehvidtøj. Forleden havde jeg besøg af mine svigerforældre fra Tarm. De havde forsøgt at finde Hancock julehvidtøl i Tarm, men påstod at den ikke forhandles i Tarm. Kan det mon have sin rigtighed, at der findes sådanne sorte pletter på Hancock julehvidtøl danmarkskortet?

Delmenhorster Kork-Fabrik (DKF ® Kronenkorken)

23-12-2011​

Frohe Weihnachten
und herzliche Grüße von Delmenhorst nach Skive!

Denise Nielsen

02-12-2011​

Hej.
Kan man købe Hancock Hvidtøl andre steder end Høsterkøb på sjælland? Bor i kbh og kan ikke finde nogen steder hvor de forhandler Hancock.

Kjeld Agerbo Jensen

30-11-2011​

Hej .
Kan man købe Hancock Julebryg og jeres Cola Sodavand , i eller i nærheden af Ringsted .
Med venlig hilsen Kjeld .

Annika K. Kozma

30-11-2011​

Hej!
Til alle i tørstende, vil jeg hermed lige gøre opmærksom på at Sportscolaen har sin egen fan-side på facebook, der er god feedback fra alle andre, der også efterlyser salgssteder :)
Godt jeg bor i skive og har hancock-produkter lige om hjørnet :D

Thomas Højmark Dahl

17-11-2011​

Genial juleøl!

Søren Hvam

11-11-2011​

Er det muligt at kontakte jer via mail?

Anders Thorsen

28-10-2011​

Hej!
Jeg har nu kendt til Hancock i ca et par år. Og er, efter eget udsagn medskyldig til, at e nu udover Jeres øl sælger sport cola i Løvbjerg i Tarm. Mine favoritter er selvfølgelig sport cola' en Høker Bajeren og Hancock Beer. Men jeg synes, at 70 cl er lidt stor, at sidde med, og da 33 cl desværre ikke er så meget, er det altid 70 cl jeg ender med, at købe. Der må findes et Hancock glas, hvorfra jeg kan nyde Danmarks bedste øl.
Derudover ved jeg, at der findes Hancock t-shirts, disse må da kunne erhveres et sted?

Rikke Bartholin

27-10-2011​

Hej
Kan man købe jeres fantastiske sports-cola i ringsted eller omegn?

Mvh Rikke

Rikke Bartholin

27-10-2011​

Hej
Kan man købe jeres fantastiske sports-cola i ringsted eller omegn?

Mvh Rikke

Jens

19-10-2011​

Jeg er fan af produkterne, og skal afholde firmajulefrokost for <a href="http://www.fxvalutahandel.com">Team FX</a>
Hvor er det muligt at få Hancock på fad omkring Ringsted?

Simon

12-10-2011​

Hej,
hvor er det muligt at finde Sport-cola i Aalborg? Jeg er desperat efter en kasse!

Torben

29-09-2011​

Hejsa
Vi er ved at arrangere et MMA stævne i Esbjerg, og vi er netop nu ude for at søge sponsor til det, så ville høre om det evt var noget i kunne være intresseret i sponsere, i kan læse lidt om stævnet her:

http://www.wix.com/clashofwarriors/1

Facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=167179406691271

Håber at høre fra jer

Lars Larsen

27-09-2011​

Da min kone´s gamle onkel er stor fan af jeres Hancock julehvidtøl, vil jeg gerne vide hvor nærmeste forhandler er på Løgstør egnen. Han bor i Brøndum. mvh. Lars

Jan Lindner

25-09-2011​

Sehr geehrte Damen und Herren,

ich habe in meinen letzten Sommerurlaub das vergnügen gehabt in Skive Urlaub zu machen.
Bei dieser Gelegenheit habe ich das lecker Hancock Bier trinken dürfen.
Jetzt ist mein Urlaub vorbei und ich möchte gern wissen, ob ich dieses Bier auch in Deutschland kaufen kann.
Vielleicht besteht ja auch die Möglichkeit , das Bier online zu bestellen.

Mit freundlichen Grüssen
Jan Lindner
Feankenberger Str. 268
09131 Chemnitz
Deutschland

kenneth bech

21-09-2011​

Jeg hedder kenneth bechj
jeg er fan af hancock dansk vand
jeg skal ha 4 dansk vend om dagen
fra kenneth bech

Kasper

08-09-2011​

Hej, er det muligt at kontakte jer via. mail?

Venlig hilsen kasper

Daniel Jørgensen

19-08-2011​

Kære Hancock
Bliver simpelthen nød til at takke jer for Old Gambrinus dark... virkelig en gave til folket.

Gorm Sandberg

02-08-2011​

Har lige fået fat på en Sport-Cola, hvor er den bare god. Er desværre ikke stødt på den i Odense inu, ØV. Måske det lykkes en dag. Hilsen Gorm - www.huggehuset.dk

heidi carlsen

26-07-2011​

Hvor kan man aflevere og få pant på jeres øl kasser har 7-8 stk.Men her på Falster har jeg prøvet, super brugsen - netto tager dem ikke, men hvad med spar - super best ??

morten Toft

22-07-2011​

Hancock er Bare de Beste sådan er det.............. Hilsen Morten G sønderborg,,

Martin

19-07-2011​

Hej Hancock,

Jeg har engang smagt jeres sodavand og de smager jo himmelsk! Men jeg har uden helt forsøgt at finde dem forskellige steder i København, men det er ikke lykkes.

Hvor kan jeg købe dem henne?

De bedste hilsner
Martin - http://www.romantikeren.dk

Joanna Marcussen

07-07-2011​

Hej.
Var det Jeg hancock der i sin til lavede øllen nonneblod.
VH Joanna

thomas bilet

06-07-2011​

kære venner

jeg har boet i bjergby og der lærte jeg denne pragtfulde øl at kende og hvor er jeg glad for det den dag i dag er jeg flyttet til vejle igen men her til min store skuflse har næsten ingen hancock og det såre mit hjerte

dog har jeg altid en del med hjem fra skive når man nu er på de kanter

her den anden aften leget jeg så flytte mand og der skule vi op med en trailer i thisted da jeg så kom i gennem skive fik jeg nogen pragtfulde nat billeder af bryggeriet og ja som jeg skriv på facebook verdens bedste bryggeri og det er sikkert og vis

tak fordi jeg har lært jer at kende og for jeres gode øl

thomas bilet

ps er det muliget at besøge jeres bryggeri hvis man kun er 3 eller sådan

John Frandsen

03-07-2011​

Hej jeg vil gerne hører om i laver en alkoholdfri øl ?Venlig Hilsen John

Frank Borgen

21-06-2011​

Hej!

Min svigerfar kommer fra Resen og delvis Frederiks. Vi har meget familie i Viborg-egnen, men vi har holdt ferie i Skiveegnen (Virksund) siden tidlig 1980-tall. En viktig årsak, og et høydepunkt for alle ferier, har vært tilgangen til Høker bajer. Vi har alltid hatt med Old Cambrinius light hjem til Norge. Den er fortreffelig til rakfisk som vi spiser i efteråret.

Jeg hadde ønsket å besøge bryggeriet i sommer sammen med min sønn, og nogle danske slæktninger. Det er skuffende at dette ikke er mulig i juli.

Men Høker bajer skal vi drikke i Danmark, og Cambrinius skal med hjem til Norge.

Vennlig hilsen
Frank Borgen

Lars Hansen

07-06-2011​

Kunne I ikke fortælle lidt om jeres gamle Ice creme soda, som jeg husker fra min barndom. Den blev købt i det gamle ismejeri og iskiosken

Jeg mindes den med en smag af vanilie, men så forsvinder resten ud i tågerne. Men det kan godt være, at hvis jeg fik muligheden for at smage den igen, så ville jeg have det lidt som Peter Plys har det med honning, det smager os bedst lige inden det kommer ind i munden

Erik/Allis

04-06-2011​

Tak, Fritz, for venlig omsorg, da vi rundede det fridags-stille bryggeri på lukkedagen efter Kr. Himmelfart. Vi var, er og vil også fremover være Hancock Gambrinus-nydere. Skive rangerer flot på øl/vand-verdenskortet med jer. De bedste hilsner fra det østjyske... ps. Til dem, der efterlyser forhandlere: Super Best er et godt bud, i modsætning til Føtex/Dansk Supermarked, der åbenbart ikke synes, de skal sørge for dansk kvalitets-øl til kunderne.

Kjeld. Løt

14-05-2011​

Hancock øl og vand så går man direkte I den syvende himmel, sports cola ligeså. Jeg vil ønske at alle får mulighed for at smage noget der er det bedste i verden. Tusind tak til Frits og familien for noget der er så godt.

Per Winding

11-05-2011​

Hej!
Er der nogen der kan huske hvornår Thordal sendte deres første cola på markedet ? jeg mener at det var sidst i 50erne.

Benny Thomsen

29-04-2011​

Kan man få lavet egne etiketter til Jeres øl

Bent Nielsen

31-03-2011​

Jonny Madsen siger til journalist:
Hvad er bedre end kvinder og rock
Det er Hankock

Ivar Schmidt, Oslo

25-03-2011​

Lykken er at komme hjem fra
Danmark, medbringende så mange Hancock-pilsnere som toldvæsenet nu tillader.
Med en personlig hilsen til Fritz - og tak for en god øloplevelse. Hver gang.

lars olesen

22-03-2011​

dem kan du købe i kjellerup i den har uge i rema 1000

Kristine Volder

26-02-2011​

Hej Hancock, jeg synes i skulle producere nogle flere sports-colaér, og få dem ud i flere butikker. De er nemlig virkelig gode.

Hilsen Kristine. (meget sports-cola glad)

.........

18-02-201​

Vil lige nævne at man kan købe mange af Hancock`s produkter i Kvickly og andre dagligvare butikker, man skal bare kigge lidt rundt i deres special øl afdeling.

Nikolaj

18-02-2011​

Jeg vil lige sige tusinde tak for nogle kanone øl, og sports cola, som jeg er sikker på er til stor glæde for hele danmarks befolkning. Vi elsker Høker Bajer :D Super arbejde.

Nicolai

18-02-2011​

Til alle jer andre frustrerede kan man købe hancock over nettet her:

http://raadhuskiosken.dk/special-oel-267/danmark-275/hancock-339/ 

anonym

07-02-2011​

Til Poul Erik
Grunden til at man ikke kan nyde en høker på Skive Kaserne er at forsvaret har lavet en rammeaftale (ekslusivaftale næsten) med en virksomhed med hovedsæde i faxe. jeg bander ikke derfor er navnet ikke nævnet.

Lennart Nielsen

22-01-2011​

Jeg mener at Hancocki 1970érne havde et depot i Give med en depotindehaver der hede Nielsen - er det ikke korrekt.
Det ser ikke ud til på kortet at det eksisterer mere.
Hvor kan man se udsalgsstederne for Hancock i Aarhus.
På forhånd tak.

R.Knappe

05-01-2011​

Neujahr alles Gute

Jess

20-12-2010​

Hejsa
Hvor i Roskilde kan man købe jeres øl?
her tænker jeg især på juleøl
på forhånd tak

Luca Brasi

15-12-2010​

Hi! I've been in Skive for a few weeks and drink a lot of Hancock beer:) It's great! :) I wish I could take more with me to my home in Poland

Christian Andersen

06-12-2010​

Hvor på Østerbro i København kan jeg købe Høker Bajer?

Poul Erik Skovgaard Opstrup

08-11-2010​

Det ærger mig meget at man ikke kan få den lokale øl serveret i sergentmessen på Skive Kasserne. Vi er der nogle gange med Forsvarsbrødrene, og spørger hver gang, det må da kunne lykkes?

John Jensen

27-10-2010​

Super Best i Frederikshavn området har nogle af VORES ØL i sortimentet.

John Ø.Gundersen

23-10-2010​

Hei,vi ferierer ofte i Røding og kjøper altid hancock pilsner den må VÆRE Danmarks beste øl.Hilsen oss i Norge

Magnus Carstensen

13-10-2010​

Jeg går på handelsskolen i Slagelse og skal lave et projekt i virksomhedsøkonomi, hvor jeg herved skal analysere en selvvalgt virksomheds økonomi.
Jeres virksomhed interesserer mig, og drikker da også øllen.
Så jeg ville høre om det kan lade sig gøre at få fat i jeres årsrapport, men jeg forstår selvfølgelig et afslag. I kan enten skrive her eller kontakte mig på mail.
Håber at høre fra jer:)

STEEN QVIST

30-09-2010​

overskriften KUNNE udvides til

når tørsten er størst - HANCOCK FØRST - NATURLIGVIS

Lasse

23-09-2010​

Synes det kunne være så fedt hvis I ville opfylde min (og mange andre skivebørns" drøm og komme jeres FANTASTISKE Sports-cola på en plast ½ liter flaske.

Jeg garanterer (99.9% sikkert) at jeres salg vil stige betydenligt ved dette

cille

14-09-2010​

Hehe super side, må indrømme jeg ikke har set noget i samme stil :) super fedt koncept, må prøve nogle af jeres varer :D http://www.brugtetrusser.com/ cille

Klaus Bliddal

08-09-2010​

Hej Hancock folk!
jeg har nogle fantastiske ideer til nogle nye eksotiske sodavands varianter.
Jeg kunne måske godt tænke mig at se en Lakrids sodavand med blid brus, eller en paprika cola.
Håber at jeg får et svar.
bare send en mail hvis i er interesseret i flere ideer. jeg har nemlig masser af dem.

Melvin

28-08-2010​

Hej hancock

Tak for alle de gode øl oplevelser i har givet os. Vi sidder netop og nyder en gambrinus dark og den smager fortræffeligt :)

Carsten

19-08-2010​

Tak for et rigtig god sodand, som slår alt ! :).
Var virkelig imponeret over at stadig holder teten i lokalområdet og at i bibeholder den gode smag!

Mvh Karsten
<a href="http://www.applenyt.dk">applenyt.dk</a>

Flemming Kyllesbech

18-08-2010​

I 70èrne var Hancock absolut et must øl man skulle smage og have fat i, hvis man var fastansat ved militæret på Sjælland og kom på skydeøvelser i Oksbøl eller Varde. Der var ingen Øl på Sjælland pt. På det tidspunkt i starten af 70èrne ud over Bjørnebryg. Skiveøl var militærøl dengang, men ikke særlig udbredt i forretninger på Sjælland kan jeg huske.

Min mening. Militærpersoner fra alle kaserner i 70èrne har i realiteten reddet bryggeriet Hancock efter den kolde Krig og”efter- krigstiden”.

På et tidspunkt var der en Hancock klub, i 70 èrne. Jeg kan ikke huske om det var bryggeriet som kunne leverede øl via DSB til privatperson eller det var en klub oprettet af Hancock. Det var ingen privat klub. Vi holdte Hancokfester *s*

Uha de gamle hvidtølsfalsker og en kassen med øl, passede lige præcis mellem forsædet og radio GRC7 i en Jeep.. .. Se det var dengang man byggede biler og tænkte på pladsen til en ølkasse.

*s*

Kyllesbech

Kevin Hansen

13-08-2010​

Til alle Hancock elskere ! Vi er et 7 mands fodbold hold der har repræsenteret Hancock i nu snart 5 år. Navnet på klubben er naturligvis "Hancock Athletic" . Vi er i løbende kontakt med bryggeriet og finder deres personale som yderst flinke. Vi spiller i et forbund der hedder Dai hvor kampene primært foregår i Københavns området. Vi ligger i den næstbedste række pt men satser på oprykning til mesterrækken indenfor en årrække. Kan du lide go fodbold og vil have sejr til Hancock? Kom da ud og støt op om hele Hancock holdet! Vi har hjemmebane på kløvermarken, Amager og spiller få Kampe i Valby. Gå ind på www.daifodbold.dk og tjek stillinger og kampdatoer. Puljen hedder "A1" Ses vi? Det tror jeg nok vi gør!
Skål på Hancock! Mvh. træner Kevin Hansen.

Carsten Schwartz

25-07-2010​

Der findes meget godt øl, og der findes mange spændende bryggerier. I mange år har jeg søgt efter en øl der kan takle "Old Gambrinus Dark" fra jer. DETTE ER UMULIGT!
"Old Gambrinus Dark" er efter min mening den bedste industrifremstillede øl overhovedet. Ingen kan overgå den, og den giver alle forsøg på efterligning "baghjul". Dansk arbejde når det er bedst.

emil vang

05-07-2010​

jeg elsker en god kølig hancock sodavand men mig og mine venner ærger os tit over at vi ikke kan købe en 1,5 LITERS hancock sodanvand det ville være utrolig dejligt hvis hancock begyndte med at lave 0.5 og 1.5 liters sodavand med skruelåg selfølgelig :)

Jungle

18-06-2010​

Hey Jacob, du kan selv finde den dude der bor tættest på dig, evt i Arden? og Spørge ham hvor henne af i Aalborg de forhandler Hancocks produkter, det må han da vide:

http://www.hancock.dk/her-er-vi.htm

Jacob

16-06-2010​

Hey alle...
I Ekstra Bladet's øl-anmeldelse d. 5/6-10 anbefaler de Hancock Høkerbajer - og skriver den kan fås "i en del forretninger" - jeg har ledt Aalborg tyndt nu - og det er ikke lykkedes, at finde den endnu... skriv gerne på mail, hvis nogen ved hvor Høkerbajeren kan købes (Aalborg/Vesthimmerlands-området)...På forhånd tak - Jacob

Henning Saugstrup, forhenværende købmand i Nørager

11-06-2010​

Vi besøger ofte familien i Salling, har ingen besvær med at finde Hancock produkterne. 1992 fik vi en flot parasol til vor torvedag, den kan desværre ikke holde længere. Den vil jeg savne meget. 18 år kan man forlange mere ? Mange hilsner og tak. Henning

Troels Pedersen

10-05-2010​

Dav Hancock :D
Vi er et par drenge der har gjort det til en tradition at drikke høkere når vi er ude at sejle, mest fordi at det er den eneste rigtige øl.
Vi har så her for nyligt renoveret båden og vil gerne høre om vi kan gøre det officielt at man kun drikke høker på vores båd (Humle), ved at tatovere den med hancock logoer. Vi vil høre om i har nogle klistermærker vi kunne få? vi bor her i skive og kan selv hente dem hvis det er. På forhånd tak for det, og for den gode øl. :D

Henning Thomassen

06-05-2010​

Jeres Gambrinus dark er en af verdens bedste øl kan jeg forsikre for, men husk også de fantastiske sodavand, der kan de store bryggerier godt gå hjem og lægge sig.

Jakob

05-05-2010​

Sikke en god cola

John Jensen

29-04-2010​

Kan man få Hancock i Frederikshavn området??

I Thy kan man få Hancock i Glyngøre Campings Butik.

Jeg har hentet 2 flotte Gambrinus glaskrus i Pragh -fra det Tjekiske bryggeri Gambrinus - Skriften er næsten magen til Hancocks.Købte også en 5 liter "dåse" luxus øl" til en hund.Det var en gang vandsjask - meget lig Hof eller Tuborg.

Jørgen Hædersdal jelstrøm

16-04-2010​

Hej.
hermed en Hilsen...vedr. jeres fremragende øl...den lyse og især den mørke old grambinus.den er intet mindre end et lille mesterværk.magen til kompleksitet i duft...gane og eftersmag er længe ønsket.Jeg har kendt denne øl i flere år og er ..hver gang benovet over den kompleksitet....den sammensatte "perfekte" øl eller bryg , om man så kan sige.
håber aldrig den øl udgår.prisen er kriminel lav i forhold til andre blære-røvs bryg som udbydes af mikro-bryghuse.
fremragende.har ikke sammenlignlige smagsnoter fra hancocks sortement,men hvis resten er ligeså godt så ser det lyst ud.MVh fra Fyn....jørgen H.jelstrøm

Jan Bødker

11-04-2010​

Jeg så lige det her indlæg og ved godt at vi er på den anden side af påske men har også let efter jeres Påskebryg
Hvor kan man købe den i Køgeområdet SUPPER BEST (VIKA) har dsv. kun den alm. HANCOCK
MVH

Jan Bødker

Jeppe Roelsgaard

30-03-2010​

Intet påskebord uden hancock påskebryg (den med haremissen) Virkelig en af de øl som glæder både synet og smagen (den smukke etiket klæder et hvert påskebord) 

Jørgen Hansen

25-03-2010​

Hej, vi har lige set Go´morgen danmark, hvor Hancock påskebryg blev kåret som den bedste.
Så er det bare ærgerligt, at vi ikke ved, hvor den kan købes i Horsens området.
Kan I hjælpe?

Dennis Juhler

22-03-2010​

Kære Hancock (Verdens bedste sodavand).

Vi hedder Marc(6år) og Alexzander(3år), og vi ville høre om i vil hjælpe os med en lille ting.
Vi skal stå sammen med vores far, for vores årlig familiefest, hvor vi er ca 70 personer.
Vi mødes en gang om året, hvor vi er sammen en hel weekendt.
Og vi har bestemt, at vi skal have bingoaften.
Så vi ville høre jer, om i har noget merchandise som ligger og samler støv på en hylde, som vi kan bruge til gevinster.
Vi håber i kan/vil hjælpe os, og vores små/store fættere og kusiner.

Mvh Marc, Alexzander & Dennis Juhler

Morten

10-03-2010

Kan kun sige som Johnny Madsen hvergang han besøger Skive :
" Der er kun én ting der er bedre end Kvinder & Rock ".....
" Det er en Hancock !!! " ;-)

Nikolaj Hoyer

09-03-2010​

Hej Hancock.

Vi er et par drenge der er store fanatikere af jeres øl og drikker kassevis.
Vi ville høre om det var muligt at købe merchandise fra Hancock i Københavnsområdet, her tænkes på t-shirts og glas.

Mvh,
De tørstige drenge

Knud Petry

09-03-2010​

Hej Hancock.

Vi er et par drenge der er store fanatikere af jeres øl og drikker kassevis.
Vi ville høre om det var muligt at købe merchandise fra Hancock i Københavnsområdet, her tænkes på t-shirts og glas.

Mvh,
De tørstige drenge

Knud Petry

13-02-2010​

Jeg synes lige at HANCOCK fortjener denne:
Tre ølkudske mødes på en bar. En fra Tuborg en fra Carlsberg og en fra Hancook.
Kudsken fra Tuborg bestiller en flaske Tuborg, kudsken fra Carlsberg bestiller en Carlsberg og vores Hancook mand bestiller en Cola. De to andre bliver meget overraskede og siger: Hvad er der galt, hvorfor vil du have Cola. Vores mand svarer:
Når I ikke vil drikke øl, så vil jeg heller ikke.

Daniel Jakobsen

08-02-2010​

Hei mig og min far er ved at lave en gildesal, og kunne rigtig gerne tænke os nogle pynte ting med jeres logo. er det noget man kan få fat i? noget som ølbrikker og noget at hænge på væggen.

Per Amorsen Vig

31-01-2010​

Hvad kan jeg sige....SPORTCOLA!!!!!

Søren Mouritsen

31-01-2010​

Hej

Kunne godt tænke mig at hører om Hancock
går over til dåse øl ?

Ken David Halborg Christensen

28-01-2010​

Hej HANCOCK!

Hvor er det ærgeligt, at jeg som bor på vest sjælland ikke bare kan købe jeres drikke hvor som helst, da jeg oprindelig kommer fra Øen Fur, og derfor er opflasket med Verdens beste drikke, nemlig HANCOCK!

Mvh; Ken David Halborg Christensen

Anders

09-01-2010​

Hej.

Jeg vil blot spørge om I er ved at være klar med øl, (o.s.v) til Skive Festivalen 2010 ?

Jeg mener at have hørt at I løb tør / ikke kunne følge med efterspørgslen, sidste år ? Kan det virkelig passe ?...

I så fald, så må I bare se at få lavet noget mere, og få fyldt nogle lagre...


Venlig Hilsen Anders.

Jan Erik Gaathaug

20-12-2009​

meget bra øl.hardrukket det mye på fur

danny

16-12-2009​

vi kunne godt tænke os noget udstyr og nogle hancock glas til vores bar vi har lige købt et fadølsanlæg og noget hancock øl i brande men vi finder intet på hjemmesiden hvor kan man købe det mvh. drengerøvene i give.. *_*

Anders

05-12-2009​

Sidder i Shanghai. Har lige drukket en Carlsberg.
Kom til at google på øl, og endte på Hancock.
Savner 70 cl eller en juleøl.
Rejser hjem d. 16 december, og så må vi se hvad der kan gøres. Forventningens glæde er det halve af festen.
På forhånd tak.

Mads

13-11-2009​

Hej

jeg tænkte hvad er forskellen på jeres Påske bryg og Jule bryg? Efter forklaringen på siden ser de meget ens ud :)

Mvh
Mads

hanne

02-11-2009​

hej hvorfor kan vi ikke køber høkerøl her i esbjerg eller i nordborg det kan ikke værer rigtig at vi skal ta tog til varde og køber dem i løvbjerg

Martin Stereo

29-10-2009​

Oh Mægtige Hancock!

Hvor i dette rige kan man erhverve sig et eksemplar af jeres Hancock t-shirts?Jeg ved de eksisterer og kan ikke vente med at bære den med stolthed og ærefrygt!

Henrik Mortensen

27-10-2009​

I producerer glimrende øl; men jeg/vi savner en dato for julebryggens (sene) ankomst. Det er dog efter nogen tid lykkedes, at få forhandleren til at reservere to kasser!

Carsten Munch

25-10-2009​

Hej !
Det kan da ikke passe at Hancock ikke har en E-mail-adr.
så man har mulighed for at orientere sig om priser,på Jeres fantastiske øl ! Jeg måtte herind på gæstebogen før der var "hul igennem".Håber på svar hurtigst muligt !

Mange humle-hilsener : Carsten.

Karsten Poulsen

21-10-2009​

Forskellige foreninger der ikke har spiritus bevilling men gerne vil servere en øl til medlemmer og lignende ved forskellige lejligheder kan med fordel bruge jeres 15 liters fustager. Men har i et bryg der er under de 2.8 % Vol. der er øvre grænse for hvad vi må servere uden bevilling ?

Rune nielsen

20-10-2009​

Hej
Jeg syntes ikke jeg kan se på denne hjemme side hvad dato de forskellige sæson øl kommer på gaden...... for glæder mig meget til merry christmas....

Arne Hansen

19-10-2009​

OLD GAMBRINUS BEER
Kan købes i Suber Besr i 3060 Espergærde center

Peder Wiimh

06-10-2009​

Tusind tak for en go oplevelse-gambrinus dark er jo rigtig go. Har rejst en del i Tjekkiet, og smagt Gambrinus fadøl, som de har på værtshusene, det er osse godt.
MVH. Peder Wiimh

Jørgen Frank

01-10-2009​

Hvor kan man købe hancock produkter i helsingør området ????

John Jensen

27-09-2009​

Til adskillige gæster.
Gambrinus kan købes i flere Bilkaer og i de fleste af Calle Grenz Shops .Se på www.Calle.dk og se hvilke af butikkerne der har dem i sortimentet.Calle har også Hancick sodavand.Dog kan jeg ikke se at de har Sports Cola.

Jonny Lund

23-09-2009​

Hejsa en øl er ikke en øl men en gambrinus er nok det bedste øl jeg nogen sinde har smagt. En gammel morsingbo vil gerne vide hvor på fyn man kan købe dette vidunderlige produkt. På forhand tak. Gud velsigne gambrinus

Peter Hansen

07-09-2009​

Kære Brygmester. Jeg ville bare lige sige TAK for verdens bedste øl.

Peter Hval

06-09-2009​

Vi kan li Dark pilsner (Fadbamser)... ;-)

Jørgen Ole Dahl Hansen

21-08-2009​

Hej. Hvor kan man købe jeres produkter i Aalborg/Nørresundby området.
Dreisler/Super Best i Nørresundby forhandler Cambrinus men intet andet fra jer.
HJÆLP-HJÆLP-HJÆLP
På forhånd tak
hilsen en tørstig sjæl med hang til kvalitet.

Frank

01-01-2009​

Nogle der ved hvor Hancock produkterne bliver handlet i nærheden af Skjern ??

Ronnie Aakær

01-01-2009​

Nogle der ved om der blir solgt hancock i Thy ?? Verdens bedste øl HØKER :)

Johannes

01-01-2009​

Verdens bedste sodavand er nu engang - sportcola. Den er simpelt så god at dine smagsløg danser. uhmm.. ville ønske den var på ½ liters flasker. Ved godt at charmen så ville gå af den. Men alligevel. Øl - er min favorit hancock black lager. specielt på fad.. uhmm.

Anna Marie

01-01-2009​

Hej Kunne godt tænke mig at finde et billede af nogle af jeres gamle øl på 70cl flasker.Kan det lade sig gøre.På forhånd tak. venligst anna Marie Sørensen.

Dirk

01-01-2009​

http://www.bier-lexikon.lauftext.de/gambrinus.htm

Dirk

01-01-2009​

Hej---
me and my wife just spend two weeks at the Skive region for our honeymoon and discovered danish Øl :-)
Especially Gambrinus and the Hancock Export Beer-- I think from now on I prefer Øl instead of (German) Beer...

If anybody knows where we can get HancockØl in Hamburg, Germany, please contact me!

Skål
Dirk

Btw: I found a little story about Gambrinus ...(in german)

http://www.bier-lexikon.lauftext.de/prost-3.htm

bamse

01-01-2009​

hvor i sønderjylland kan man købe jeres øl

Henrik Jønsson

01-01-2009​

Hej -Har lige været en tur ved Silkeborgsøerne. Smagte en dejlig Gudenåpilsner og forsøger nu at finde ud af hvor jeg kan købe den i nærheden af Rødovre v/København???? Mvh. Henrik

Huber

01-01-2009​

Hvor i FLENSBORG kan jeg købe Gambrinus lys/mørk ØL?????????
Svar - jeg er tørstig!!

Sten Würtz

01-01-2009

jeg sad og nyd en Hancockk Saaz Brew og tænke hvor smager den da godt. Så jeg kikkede lidt på flasken og der stod en lille tekst " Vi brygger ... til dig der kan smage forskel" - det kan jeg åbenbart - og tak for jeres arbejde og fortsæt endelig. Desværre er der en grænse for for meget øl jeg kan drikke, men netop derfor er det herligt at smage hvor godt en "rigtig øl kan smage".

mvh
Sten

G

01-01-2009

Nej men jeg ved hvor du kan købe sportsmel.

Mads O

01-01-2009​

Er der nogle som ved hvor man kan købe sig nogle sportscola´er??

Jesper

01-01-2009​

Hej.
Nu ved jeg ikke om folk har set det, men vores allesammens øl fra skive, er sku med i de nye afsnit af klovn.
Men hvad kan man sige, den nye øl er koret som nr. 3 ud af næsten 600 øl. Sådan HANCOCK.
Nye rundkørsler mhmmm.
Sæt Skive på landkortet med en god øl, og det er så gjort.

Mange tak for en masse gode øl

Knud Boisen

01-01-2009​

Der er mange som har smagt jeres sportscola og godt kan lide den,
men her i Sønderjylland er den ikke til støve op.Hvor er den nærmeste
forhandler omkr. Haderslev.

Julie

01-01-2009​

Hej!

Er der nogen der ved hvor man kan købe Hancock Sport-cola i nærheden af Viborg (8800)? Og kan man købe direkte fra depoterne, i så fald hvordan?

hilsen Julie.

Steven

01-01-2009​

Hej
HVor kan man købe Gambrinus henne i Odense ?. Jeg har "Desværre" kun smagt/set den på Christian IV tal i odense. Kan den ikke købes i Supermarkederne ?. Den smager jo himmelsk. Keep on the good work.
Verdens bedste øl :O) Chimay go home !!!!

Allan Mathiassen

01-01-2009​

Hej til DANMARK's BEDSTE BYGHUS!!!
Jeg kan kun nikke genkendende til det Steen Hald skriver den 18.02.2009, at når man støder på en butik der forhandler Hancock tømmer man den for Hancock. Men hvorfor kan jeg ikke få dem i Nykøbing Falster mere ?????
Der var engang et depot på syd Falster, er det der stadig ????
Måske I skulle sætte et Danmarkskort på hjemmesiden hvor man kan se hvilken by der har forhandler og derefter kan klikke sig yderlig ind for at se navn og adresse.... ;-) Glæder mig til PÅSKE-ØLLEN. 

Ernst Hanse

01-01-2009​

medlem af danske ølentusiaster, hvor i Odense kan man købe
jeres øl mange hilsner fra medlems nr.20923.

Ernst Hansen

01-01-2009​

Hej, jeg var til Ølentusiasternes Generalforsamling her i Odense og
havde den fornøjelse at smage Såz Brew og Black Lager det er alle tiders Øl,men hvor her i

Johan Olin

01-01-2009​

Var på leverantörsbesök hos Ide-Pro och fick rekomenderat en öl... Hancock!! Köpte en kasse med 5st olika goda goda öl :-)

Tog även ett snack med Sören i vinboden på ströget och fann en "broder" :-)

Sitter just nu med en vän och provar de olika Hancock och vi är frälsta. Får åka till Köbenhavn och handla mer!

Aimo Kallio

01-01-2009​

Er du på facebook, er velkommen i vores gruppe som hedder - Old Gambrinus Dark, fra Hancock, findes ikk bedre....., go smag er en selvfølge!

.

01-01-2009​

Hej.
Hvor kan man finde Hancock's e-mail ardresse?

Thomas i Esbjerg

01-01-2009​

Jeg deler skæbne med Steen Hald, se længere nede. Bor også i Esbjerg. Min absolutte favoritøl er Old Gambrinus Dark, som jeg hidtil har købt hos Calle syd for grænsen. Det vil jeg fortsat gøre, når jeg er på de kanter. Men lidt færre kilometre kunne ønskes i dagligdagen.

Hvor bor den nærmeste forhandler?

Ingrid Valentin Rasmussen

01-01-200​

Tak for svar. Jeg kan se at nærmeste forhandler er i Hobro og at der ikke er nogen i Randers- området. Men tak alligevel.
M.v.h.
Ingrid

Ingrid Valentin Rasmussen

01-01-2009​

Jeg er så heldig at have smagt Gambrinus øl, både lys og mørk. Den smager fantastisk og er super til mad i stedet for vin. Men hvor i Jylland kan jeg købe dem. Det er kun i Tyskland jeg har set dem og det er jo lidt langt væk. I øvrigt laver i landets bedste fadøl.
M.v.h.
Ingrid Valentin Rasmussen

Steen Hald

01-01-2009​

I gamle dage - omkring 1970 - havde jeg et sommerferiejob på Hancock. Jeg bor nu i Esbjerg. EN BY UDEN BRYGGERI!! Hver gang jeg er i Salling tømmer jeg Brugsen for Hancock. Men hvorfor kan jeg ikke få dem i Esbjerg, Danmarks femtestørste by?

Simon

01-01-2009​

Forglemmelse.....................

Hvis du, ligesom os, er vild med Hancock øl, så meld dig ind i vores gruppe på Facebook. HANCOCK - REN MARCIPANØL.

http://www.facebook.com/group.php?gid=60464693652

si

Simon

01-01-2009​

Check min hyldestside til Hancock på Facebook.
Hancock - ren marcipanøl:
http://www.facebook.com/group.php?gid=60464693652

Check også min blog om kvalitet og døden over den laveste fællesnævner: http://livetsbedsteting.blogspot.com/

God fornøjelse - Simon

Lasse

01-01-2009​

Hej...
Har set at hancock har lavet en øl i 1999 der hedder Din Bajer...
Nogle der ved om den kan købes nogle steder, eller om man ellers kan bestille den fra hancock ?

iver

01-01-2009​

Bortsett fra Hvidtølet er jo alle øltypene sterkere enn 4,75%
så de kan jo ikke selges andre steder enn på Vinmonopolet.

Ivar

01-01-2009​

Heisann! Var nylig på ferie i Skive og smakte ølet deres. Det falt virkelig i smak, og jeg lurer på om det er å få kjøpt noe sted i Norge?

Emil Schøsler Nielsen

01-01-2009​

jeg elsker jers cola!!!

pedro gomez corral

01-01-2009​

FirFørst vil jeg præsentere mig selv, jeg er Pedro Gomez, en veteran samlerbrug elementer og drikke særlig tapas krone, jeg kontakte dig, der spørger, om du kan sende mig nogle tapas krone af deres produkter at tilføje til min samling

Hvis du er i dine hænder og slukker deres hensigt om de ville være enormt taknemmelig, hvis de kunne gøre mig med at få nogen af disse produkter er tilgængelige som i mit tilfælde naturligvis eventuelle udgifter som følge af dens pakning og forsendelse.

Uden yderligere afskedigelser, men ikke før jeg takker på forhånd den tid, du har til at læse denne erklæring.

Modtag en hjertelig hilsen. ----------------------------------------------
Pedro Gómez Corral
C/ Mejorada 19, 3ºb-2
Talavera de la Reina
45600 - Toledo
Tlf. , 670417873
E-mail. yanenvec@hotmail.com
ESPAÑA

stefffen

01-01-2009​

Hvorfor har I ikke en beskrivelse af jeres øl på hjemmesiden?

R.Knappe

01-01-2009​

Frohe Weihnachten !!

Gruß Reinhard Knappe (Magdeburg)

pernille nielsen

01-01-2009​

1000tak for jeres gode øl....
i kan vel ikke fortælle hvor de kan købes i vejle

Morten Toft

01-01-2009​

1000 tak for en rigtig god øl. er bare det beste øl man kan få. vi har en lille klub i sønderborg.... en Glædelig jul fra morten sønderborg

jan thomsen

01-01-2009​

Hej Jeg bor i rask-mølle er der nogle steder man kan købe den store julehvidtøl her i nærheden og også jeres sodavand

Martin Lauridsen

01-01-2009​

Hej
Efter at have smagt en Hancock øl når jeg har været hjemme,og gerne vil have en lidt mere ofte,finder jeg at,eftersom jeg er bosat i England,er der ikke nogen steder jeg kan købe Hancock øl.Eftersom der ikke er en Hancock email adresse,vil jeg gerne spørge her om der bliver solgt Hancock øl i England eller om der er planer om det.Og er det rigtig Hancock øl,ikke lavet til englænderne,eller fadøls smag?
På forhånd tak.
Martin

peter

01-01-2009​

jeg er så STOLT over at være SKIBONIT!!!!! :) yeeeer!!!

Johan

01-01-2009​

Hej, Kan man købe øl og vand direkte fra jeres depoter ? eller er det kun fadøl ?
Hvis ikke, kan i så oplyse hvor der er forhandlere i Vejle (7100) området. Evt. hvor man kan købe hvidtøl.
M.v.h. Johan.

Rasmus

01-01-2009​

Det er den bedste appelsin vand i laver.

jan grønlund a

01-01-2009​

Hej I har ikke en mail adr. her, derfor spørger jeg her :
I den gl. ISO nu super best på Borups alle, siger man nu at de ikke kan kontakte jer for at få flere Gambinus Beer Dark, og at det er ikke dem der fylder op !! kan det være rigtigt ?? DER ER OFTE UDSOLGT
OG JEG KØBER FLERE PR UGE OG MAN BLIVER SKUFFET NÅR DER ER UDSOLGT OG INGEN PÅ LAGER !! S.U evt. på mail TAK

Allan Morre Nørgaard

01-01-2009​

Tak for en lærerig og hyggelig rundvisning på Hancock d.21.11. Verner var bare så god til at give os fra SVØ en på "opleveren", det er lige før vi alle i teorien kunne brygge øl, men nok ikke på højde med det vi fik at smage inden vi tog bussen tilbage til Holstebro og omegn. Saarz er der ikke mange øl der kan hamle op med. Godt I har fået de mange store lagertanke, så skulle der blive nok til alle. GOD JUL. på SVØ s vegne Allan

Allan Morre Nørgaard, Holstebro - medlem af S V Ø

01-01-2009​

Har lige delt en vidunderlig Saarz fra Jeres bryggeri med konen til en rejemad . Det var lige så god en oplevelse som da jeg første gang smagte denne flotte øl til S V Ø (Selskabet for Vestjysk Ølkultur) julebrygsmagning i Hjerm d. 6.11. Har siden tømt hylderne i vores supermarked i Holstebro til forhåbenlig mange gode øloplevelser i den kommende kolde vinter.
Nb.
Glæder mig til at besøge Hancock i morgen fredag d.21. med SVØ.
På gensmag - allan

Anders

01-01-2009​

Der findes bare ikke noget bedre end Hancook cola!!

Bjarne Høgfeldt Pedersen

01-01-2009​

Hvor herligt kan det blive. - Vi var på veekendtur til Brobymølle.
En kommentar ; Jeg kan normalt ikke tåle Dansk øl, da jeg er meget overfølsomt med hvad jeg får i maven.
Men til al held prøvede vi en gang Dark øl på 9,5 % . Og hvilken glæde .- Den smagte som gudedrik og jeg kunne tåele den . Så derfor bestilte vi 2 mere.


Men nu mangler vi bare at kunne finde den på Djursland under 8544 Mørke.
Det var virklig en behagelig overraskelse.


PS: På hjemturen købte vi nogle stykker på en Shell tank til at tage med hjem

Venlig hilsen Bjarne Høgfeldt Pedersen.

Finn Hansen

01-01-2009​

Jeg vil høre om der er nogen der ved hvor mange lejligheds/firma etiketter der er lavet? Jeg prøver i øjeblikket at lave sådan en liste, men mangler mange til at jeg kan gøre den færdig. I øjeblikket har jeg noteret 317 brystetiketter ned som jeg har kendskab til. Jeg håber at nogle kan hjælpe mig med dette projekt og evt etiketter så jeg senere kan lave en billedserie med dem alle, hvis det da overhovedet er muligt.

beautybo

01-01-200​9

old grambrinus kan findes bla i METRO RØDOVRE / GLOSTRUP i industriparken.. det får jeg mine øl .. selv om jeg er opvosket med thordal sodvand og sportscola

Arne Hansen

01-01-2009

Jeg syntes af OLD GABRINUS BEER er en fantastisk god Øl
det er bare så sjældnent man ser den i butikkerne.

Malte

01-01-2009

​Ville bare gerne vide om det er muligt at finde jeres øl i nogle butikker i KBH?Ville jo være dejligt hvis den ogå kunne nydes privat..:)

ejnar aagaard

01-01-2009​

den er sgu god

Eigil

01-01-2009​

Hej!

Hvor i Esbjerg eller Esbjerg og omegn, kan man køre jeres øl og vand?

Thomas Mann

01-01-2009​

Hej! måste säga att ni har ett mycket gott öl,vill gärna bli
agent för er för att föra in ölet i Sverige,komer gärna till Danmark och upplever detta fina och goda öl.

jan bøgild

01-01-2009​

jeg vil bare sige at sportsvand light den nye i har lavet .det er sku bare den ,bedste sodavand .for dælen den er bare go

mikkel

01-01-2009​

hej jeg har set i nogle pølse vogne at der jeres logo i vinduerne den med hanen i midten og den skal klisteres op mod vinduet i min traktor hvis mjeg må få sådan to

Peter PONG

01-01-2009​

Sportscolaén må aldrig uddø. Havde hørt frygtelige rygter om at det var ved at være den sidste produktion af vidunderdrikken, men håber bare det var løse rygter.
Hancock er den bedste danske væske der findes..

Jim K.

01-01-2009​

On a resent visit to Skive, I was able to partake of your pilsner and I enjoyed it so much, I would have liked to bring a few cases home with me. Alas, I don't think the airlines would have allowed it. Any chance that your beers are distributed in the U.S. - New York State? I hope I get another chance to visit Denmark - for it's history and fine beer.

Thorkil Johnsen

01-01-2009​

Jeres cola er bare den bedste, med helt unik smag:D

Som sagt: Hancock, måske verdens bedste sodavand.

søren heelsberg

01-01-2009​

hej.
jeg skulle holde min 30 års fødselsdag og var blevet varmt anbefalet jeres fadøl. jeg kontakter i god tid, ca 1 mdr før, jeres lokale depot i brande. det kunne sagtens lade sig gøre og jeg aftaler med tommy at jeg skal kontakte ham et par dage inden festen. tiden nærmer sig og jeg ringer som aftalt på nummeret som står på denne hjemmeside, men nummeret eksistere ikke mere, og jeg finder så frem til nogle andre numre via degulesider.dk og kon´takter ham der uden held. jeg ringer mange gange og ingen tager telefonen. og jeg bliver heller ikke ringet op... jeg står nu og er godt desperat eftersom min fest skal holdes om to dage og jeg har ikke noget øl til 80 gæster. heldigvis får jeg fat i depotet fra grindsted. johan er så venlig at hjælpe mig til trods for at han er på fyn på pinseferie.
synes lige jeg ville sige dette, for hvis johan ikke havde hjulpet os, havde det virkeligt været noget L......
for jeres fadøl er jo den bedste...smiler
håber i kan bruge denne oplysning til noget!?
mvh søren

Shannon

01-01-2009​

Hej :)
Jeg kom lige til at tænke på om i har nogle sponsergaver i form af ure, ølkrus, briketter mm. med hancocks logo på, som man kan købe ?
Ps, Hancock er det beeeedste :D

Ole Fagerberg

01-01-2009​

Smagte for et par år siden "Hancock" den "store" flaske, samt gambrinus.

Se det var øl, i modsætning til det andet ojask vi kan få herhjemme.

Men HVOR kan det købes. ??

desperat hilsen, fra Sønderborg

Nikolaj Kappelgaard

01-01-2009

Det mand savner fra skive af, er: Skive IK, venner og HANCOCK! :D

Hilsener fra København.

Dennis

01-01-2009​

Det eneste øl der er værd at drikke i Danmark.
Det høker bajer!

Hans-W.Keller

01-01-2009​

er tilhænger af Gambrinus Øllene,men mangler desværre muligheden for at købe de andre specialiteter som julebryggen og påskebryggen

Ib

01-01-2009​

jeg fik en hvidtøl forærende her til jul, og jeg indrømmer at jeg aldrig har set jeres produkter i mir område ( viby sj-Lejre) skal man aldrig kunne købe den igen??

Suma kibur

01-01-2009​

Den nye sodavan med druesukker smager " helt vildt godt"!

Jens Langkilde Lauesen

01-01-2009​

Godt nytår til brygmesteren

Efter 32 år i Norge kan jeg atter NYDE mørke og lyse Gambriner ! Herligt ...

Jens (JDR årg. 1960)

Toke

01-01-2009​

Hancock og Rema i City Vest bør sende Carlsberg en tak for at man har ladet Carls Julepjask udgå - den mørke, vandfortyndede, enzymstormgærede I ved - der havde lidt afsmag af Tuborg Julepjask. Carlsberg har stadig tydeligt købt Remas udstillingsarealer med markedsføringstilskud, så man skal helt over bagved, for at finde øl. Sidste år stod Carls Julepjask i vejen helt til marts, indtil Carlsberg hentede dem, og hældte dem på renseanlæg. I år er det nemmere at finde sit Merry Christmas & Happy New Year i Rema i City Vest. Tak ihvertfald herfra.
Toke

Asger

01-01-2009​

hjælp. Min lokale Hancock-forhandler sælger ikke mere mørkt hvidtøl - som er blevet en tradition til julegrøden. Hvor får man fat i varene i Kbh?

kim beck jørgensen

01-01-2009​

det er bare dejligt øl så er det sagt

Jesper

01-01-2009​

Hey... Det ville være rigtig fedt hvis i fik lavet et forum herinde så vi høker-elskende mennesker kunne få os en hyggelig snak om jeres øl/vand..

Hilsen Jesper
Black fadbamse... mere kan jeg ikk sige:P

michael-jacob

01-01-2009​

hej tak for nogen rigtig goe øl og håber vi for (MANGE) flere det er den bedste øl jeg fortrækker hancock det er det bedste :)

L-H. Arvedsen

01-01-2009​

Tak for Gambrinus Dark, Den er god for sig selv, eller blandet half&half med en pilsnertype. Ville ønske jeg kunne få den på dåse, så jeg kunne tage den med mig i kufferten på min mange rejser til Norge.

Jan Sand

01-01-2009​

Jeg ville ønske der var et sted på siden hvor man kunne købe reklame ting fra Vores bryggeri.
Jeg tænker ting som spejle, ure, T-Shirt, trøjer, ølglas, og andet i den stil.
Når man gerne vil have stil i sin egen hjemmebar..

Michael Nielsen

01-01-2009​

Hej. Var ved at bestille et barspejl til ophængning derhjemme, men så kom jeg til at tænke på om der bliver produceret et barspejl med hancocks logo... Min ynglings øl så syntes næsten den skulle op og hænge. Lad mig endelig høre.

Hilsen Michael.

Ton te Brake

01-01-2009​

Hello,

I come from Holland and during my last vacation in Danmark I heard about your HÖker bajer.

Can you let me know if this pilsner is exported to Holland?

If not, where can I buy it in Denmark?

Hope to hear from you soon.

Regards,

Ton te Brake

Kris M. Simonsen

01-01-2009​

Uhh kom lige forbi hancock siden I en spise pause, og skal da lige skrive et indlæg I gæstebogen.
Syntes det er dejligt med det nærmest hellige hancock bryggeri liggende kun 22km fra mit hjem og massere af små købmænd man kan hoppe ned til og hive en kasse Høker eler Gambrinus hjem. Hader at gå I byen andre steder end Skive og/eller Holstebro for når man kommer lidt længere væk kigger bartenderene bare underligt på en når man bestiller en Høker eller andre varrianter fra hvad jeg vil betegne som Danmarks bedste bryggeri.
Glæder mig hvert år til Skive Beach Party hvor et par gutter og jeg tager en kasse høker med og tager en lille gå tur ud til vores mekka.
Nu skal jeg bare lige have meldt mig til en rundvisning så sammen med mine diciple.

Hilsen Kris M. Simonsen.

Marie Søndergaard

01-01-2009​

Jeg synes verdens bedste øl er en høker bajer!! Den er bare herre nice... i må gerne sende et par kasser:-)

Christian

01-01-2009​

Hej "Hancock"

Jeg må sige, at INGEN laver cola som jer!
Min yndlings er dog Sports-cola, og ih hvor savner jeg smagen!

Hilsen
Christian

Dieter Babenschneider Berlin Deutschland

01-01-2009​

Hallo Hancock
Im Jahre 1986 durften wir als Deutsche zum 1.Mal eine Privatführung mit Fritz durch die Brauerei inclusive einiger Bierchen geniessen.
Lange vorher entdeckten wir in unserem -Sommerquartier dem schönen Klitmoeller -die seither unveränderte 0.7 Liter Flasche und waren wie vernarrt.
Seitdem geniessen wir Jahr für Jahr das beste Bier Dänemarks in allen Varianten.
Auch bei diversen Festivitäten in Klitmoeler war der HANCOCK immer vertreten und trug zur guten Stimmung bei.
Hervorzuheben ist natürlich - neben allen guten Bieren - das Weihnachtsbier .Ein wiklich exellenter Tropfen , der auf keinem Weihnachtstisch fehlen darf.
Danke Fritz
und der gesamten Crew 

Michael Formica

01-01-2009

​Hello 

I loved your beers when I was travelling through Denmark. However, I live in Sydney Australia and have been unable to find your beers. Are you able to advise on where I am able to purchase your beer in Sydney Australia.

Regards

Michael

Jesper Søgaard

01-01-2009​

Tak for mange års bekendtskab :) I gør Skive til en god by at bo i :)

Dan

01-01-2009​

Jammen DET er øl !!

camilla

01-01-2009​

i har den bedste appelsinvand på markedet, og noget godt øl, det er bare ærgeligt at man ikke kan købe det i alle supermarkeder

anders

01-01-2009

jeg vil utrolig gerne på rundvisning

Martin

01-01-2009

Hancock Beer er simpelthen unik! Når mig og gutterne bestiller den store (70 cl), siger vi simpelthen at vi skal have en missil, og den har bartender efterhånden forstået, så jo det er blevet til en del igennem tiden..
Tak for en god øl!

Anders 'Jungle' Nielsen

01-01-200

Vi drikker Høker bajer ganske som vi plejer og nyder hver en tår, dag efter dag og år efter år.

Jeg kan bare ikke få nok af den dejlige Hancock!!

CHRISTA NIELSEN

​01-01-2009

HEJSA !!
JEG SYNDES OGSÅ AT HANCOOK´s PODUKTER ER SUPER GODE. COUNTRY HILSEN CHRISTA.
www.123hjemmeside.dk/STAMPE5

Toke

01-01-2009​

Til jer, der gerne vil have Gambrinus, og ikke bor i nærheden af en sælger. Man kører til grænsebutikkerne, og går ind hos Calle. Står der ikke noget Hancock i udstillingen, får man fat i butikspersonalet. Deres Hancock Gambrinus (og højtidsbryg) bliver revet væk, og de har efterhånden en fast kundekreds, der ved, at der skal spørges, så Hancock når ikke ud i butikken, før det er solgt. Prisen plejer at være omkring 90 dkr pr kasse - hvilket må være dumping, henset til kvaliteten, og at man trods alt skal slippe næsten tredive kroner for noget Carlsberg vandpjask.

Harrie Witteveen

01-01-2009​

tijdens mijn vakantie in Denemarken Hancock bier gedronken. Heeeeeeeeeeerlijk

Jacob Holm

01-01-2009​

Black lager på fad efterlyses i København.
Er der nogen der kan henvise til mit - med garanti - kommende stamsted.

Tak for en side med samme gode fylde som jeres øl.

peter

01-01-2009​

Ved nogen omman kan få Hancock Cola nogen steder i Holstebro.

Miki Westh

01-01-2009​

Jeg har taget mig den frihed at tilføje noget i mangler til jeres historie link på denne hjemmeside.

Efter krigen var der rasunalisering det betød at man ikke måtte fremstille stærke øl så som guld øl.
Dog hvis man havde en eksport måtte man godt producere de stærke øl, da det ville give et støre overskud.
Thordal, som de hed den gang fik fat i en eksport ekspert, som gav Thordal det nye navn Hancook
Da det ville sælge bedre ude i den store verden.
Eksport eksperten fik ikke Hancook fra fremmede da det var hans Kone's ungpige navn.
De fik navne forandring i 1951

Miki Westh

Ja det er jo ikke godt skrevet eller noget, men gør med det hvad i vil. Bare denne sjove lille historie også kommer med..

Ellers fremragende øl :)

Flemming, Skive

01-01-2009​

Hey..

Total dårlig stil at Ungdomshuset jagtvej 69 er blevet rydet/væltet, var ellers det bedste sted i hele kbh! Ikke mindst på grund af det store udvalg af Hancock produkter til billige penge.. :0) Så man kunne føle sig lidt hjemme selvom det var langt fra Skive og Hancock!

Faurskov, Skive

01-01-2009​

HANCOCK, kan ikke sige det nok ! Det er verdens bedste bryggeri, både øl og sodavand ! Man glæder sig til årstiderne her i Skive, Julebryg, Påske og jeg kunne blive ved !! Det er super godt arbejde drenge ! Glæder mig til torsdag efter fyraften, så starter weekenden ! :)

morten nielsen

01-01-2009​

der er sports cola og en del hancook pils at hente hos
torkilds vinhandel i 6600 vejen.
hvis der var nogen der bor i nærheden


er der nogen der ved hvor man kan købe hancook ølglas og andet gøjl

Casper Pedersen

01-01-2009​

Tak for jeres alt for fantastiske fadøl og høker ;)
- Jeg savner jeres Hancock Cola på 50cl-flaske , heller det end Coca-Cola, Pepsi eller noget andet ;)

Bo Simonsen

01-01-2009​

Vi kunne ikke være gået kolde uden jeres gode øl !!!

Ps. Moster Anne-Marie, jeg kommer snart efter mere øl.

Mvh Bo

BIF

01-01-2009​

Vi GLÆDER os som sævanens tro til at se jer til Ølmessen i Valby, hvis det ikke var for jer, var vi mange, tro mig mange der ikke gad komme.

SKKKÅÅÅÅLLLL

Mathias boel jensen

01-01-2009​

hey hancock

jeg syntes det er noget af det bedste øl i verdenen

jeg er spiller for skive gators ( som i sponsorer )
og hver gang efter en kamp er der ikke noget bedre end en kold høker bajer damn thats good beer
så bliv ved med det keep up the good work

Ole Andreasen

01-01-2009​

Hej Hancock...
Tak for den gode humle...
men det jeg vil spørge om var:
hvorfor prøver i ikk og lave jeres sodavand i en 50cl. udgave for stod en dag i den butik jeg arbejder i og tænkte på det... for vis det var sådan i gjorde det ville jeg langt hellere købe en hanckock cola frem for en coca-cola...
mvh Ole

Søren Vedel

01-01-2009​

Jeg er født og opvokset i Skive. Dette er jeg meget stolt af, ikke mindst pga. Hancock. Jeg har altid sat pris på "vores" kvalitetsøl, og det vil jeg gøre til den dag jeg falder om (eller Hancock lukker, hvilket forhåbentlig ikke sker) Prøv specielt vores sæsonbryg, som altid varierer lidt fra år til år, hvilket er en stor charme

Henrik Eriksen

01-01-2009​

Har fået mig en jydsk kæreste og var i Skive sidste weekend til en mosters 60 års fødselsdag. Svigerfar skænkede mig en Hancock Black Lager fra fad, hvilket er den bedste øl, jeg har smagt til dags dato. Hvor kan jeg købe denne øl i København?
Med venlig hilsen
Henrik Eriksen

Lone S.

01-01-2009​

Hej. Hvor kan man købe Hancock sodavand i Århus-området? Hilsen fra Lone

PS. Apollinaris er bare super duper

Jacob

01-01-2009​

Søren, da jeg var i skive havde de et stort udvalg i kvickly.

nordmann

01-01-2009​

Hvor kan man købe Hancock øl i Frederikshavn.

Søren Henriksen

01-01-2009​

Hvor finder man det største udvalg af Hancock øl og vand i Skive?

frank kaalund

01-01-2009​

Hej Hancock
jeg fik en af jeres juleøl i julegave....det er sgu noget af, det bedste jeg længe har smagt.tak for det
go bryg fremover....I har fået en ny kunde

Kim Bavnsgaard Jensen

01-01-2009​

Mange tak for de rigtige gode julebryg

Malte

01-01-2009​

TAK!!!
TAK!!!
I laver fantastiske øl og verdens bedste sodavand, nemlig SPORTSCOLAEN!!!

100000 tak!!

Bent Lauridsen

01-01-2009​

Til Camilla Nielsen og alle andre Gambrinus elskere!

I ønskes alle et godt nytår og gode stunder med denne gode øl.

Camilla, kør ned til Calle i Tyskland. En kasse med 30 stk. Gambrinus kr. 90,00 eksl. pant.

En kasse skulle række til en måneds tid, sådan cirka, hvis man ikke er for grov.

Højt skum

Camilla Nielsen

01-01-2009​

HJÆÆÆLPP....
Hvor kan GAMBRINUS øllen købes? Er der nogen derude, som kender et sted evt. nær Vejen? Har en kæreste der er STOR Hancock fan!! Håber, at der nogle, som kan hjælpe mig, så jeg kan overraske min kæreste med en god fyraftens øl. ;-)

Bent Lauridsen

01-01-2009​

SÅ BLEV DET ALLIGEVEL JUL!!!!!

Julegaven blev en hel kasse af Hancocks 10,6% juleøl fra købmanden i Hjørllund.

Gaver må jo først åbnes juleaften, men her gælder undtagelsesreglen.

Sammen med min faste ølsmager David, brød vi reglen, og åbnede et par flasker.

Hvis Old Gambrinus smager godt, ja så rykker vi et par trin op ad nydelsesstigen med denne øl.

Her er oplevelsen, en afrundet og fyldig øl, med en laaaaaaaang eftersmag.

Efterfølgende blev et par Gambrinus light åbnet, og så kunne vi for alvor smage forskellen.

Nu består der bare en alvorg fare for, at vi på et tidspunkt er modne til at deltage i et af AA's kurser for afhængige.

Men er her motoet jo: Har du et alkoholproblem, og ønsker du det løst.

Vi må sige at vi har et moderat alkoholproblem, men ønsker det så sandelig ikke løst forløbig.

Glædelig jul og godt nytår til alle Hancock nydere.

ingrid clausen

01-01-2009​

Hvor kan man købe hancock øl i Kolding
v. h. Ingrid Clausen

s

01-01-2009​

Til de interesserede. Man kan købe høker, jul øg gambrinus i spar i rynkeby på fyn.

Marianne og Svend Kunz

01-01-2009​

Løb i dag ved et tilfælde på Hancock juleøl hos Ehlers i Sorø.
Det er dog den bedste juleøl vi har fået hidtil. Sikken en smag- og farven som mørk rav er smuk i glasset.
Glædelig Jul i gode brøggere hos Hancock.
Venlig hilsen
Svend og Marianne Kunz

Thomas Bo Kristensen

01-01-2009

Ja, har blandt andet set juleøllen i Rema 1000 i Nørregade i Skive, har dog ikke ahft mulighed for at smage denne øl endnu, da økonomien og tiden ikke har hamoneret til indkøb af luxus øl..

bent øberg

01-01-2009​

I gør det lettere at overleve...

Bent Lauridsen

01-01-2009​

Er der nogen der har stødt på juleøllen?

Flemming Andersen

01-01-2009​

Ingen vine noget steds fra er bedre end

Gambrinus`en

Tak Hancock

K.B Rasmussen

01-01-2009​

Jeg havde hørt så meget om jeres GAMBRINUS så jeg købte en. Og må nok sige det var en ØL ØL bedre kan det ikke gøres

mange tak

Dan pedersen

01-01-2009​

Jeg holder absolut med Kim B. Jensen herunder....

Hancock leverer verdens bedste øl!!

stefan fra Ringkøbing

01-01-2009​

jeg har nydt jeres øl meget længe efterhånden... i producerer særdeles gode øl. trods jeres fantastiske øl er der ikke så mange, som kender disse fremragende øl... jeg ved at jeres koncept er kvalitet frem for kvantitet... men helt ærligt. københavnerne er også begyndt at kunne li dem.

jeg var i roskilde for et par måneder siden.... og den dag jeg kom var der 2 flotte rækker med jeres øl... dagen efter var der 1... i kan sælge meget mere.

men fantastisk øl.... (gambrinussen især)
højt skum!!!!

Thomas Larsen

01-01-2009​

Halløj,

Hvor kan sportscola købes i Aalborg omegnen?

/Thomas

Wiborg

01-01-2009​

Hej Mads pagh Sørensen

Gambrinus'er kan sikkert med fordel hentes også for dig afhentes SYD for grænsen., både den lyse og den mørke 1 kasse til ca. 89,95 Dk Kr.

Kim Bavnsgaard Jensen

01-01-2009​

Hancock har verdens bedste øl

Mads Pagh Sørensen

01-01-2009​

Som gryende ølentusiast, og med fortid som soldat i Skive, mindes jeg ofte Hancocks fortrinlige ølserier som værende noget af det bedste øl jeg har smagt. Specielt vil jeg noget bramfrit fremhæve jeres to Gambrinus'er som værende fantastisk velsmagende.
Dog vil jeg beklage ikke at kunne finde jeres øl noget sted på fyn, hvor jeg nu bor, men sådan er det nu engang. Om ikke andet må jeg ved lejlighed køre til Skive og købe et par kasser til kælderen
Vh Mads Pagh Sørensen

Mikkel

01-01-2009​

Sportscolaen er god

Anders Lund

01-01-2009​

Jeres Hindbær-brus er bare så gur, helt fantastisk. Sports-Cola og Appelsin vanden er også rigtig dejlig !!

Nikke ! ..

01-01-2009​

HØKER-MAN IS BACK !!

Denne weekend bestod af utallige antal høker, IGEN IGEN :D
KLASSE BRYGGERI !! HANCOCK !!

Thomas Johansen

01-01-2009​

På ferie i det Nord-Vest Jyske kom jeg i besiddelse af - for mit vedkomne, et par helt ukendte øl, en Gambrinus LIGHT 9.6% og Gambrinus DARK 9.5%, og hvilken åbenbaring!

Gambrinus øllen er jo intet mindre end fantastisk!

Til bla. Knud Erik Pedersen, og andre interessede :

Gambrinus øllen blev d. 2-8-2006 købt i SPAR i Vejlbyklit til 7,50kr., og senere i Kvickly Xtra i Holstebro til 7,20kr.

Til Hancock : Hvorfor er Gambrinus ikke at finde i butikkerne på Fyn, eller har jeg bare overset den ? Der er et kæmpe potentiale i denne øl.

Bent Lauridsen

01-01-2009​

Til bl. andre Knud Erik Pedersen.

De gode Gabrinus kan bl. andet købes hos Super Best i Ribe til en pris af kr. 11,95.

Hos Calle Grenzshop i Aventoft kan man købe en kasse med 30 stk. til .................... kr. 89,95 pr. kasse eksl. pant.

Jeg købte 4 kasser i går, men mon ikke han skulle have flere på lager.

Go' weekend

Lillian Dahl

01-01-2009​

Har lige nydt en høker til min frokost.
er lige kommer hjem fra skive. og selvføgelig havde vi en kasse høker med hjem, der vare bare ikke så længe øv.
men vi kikker os om for at finde en måde vi kan få kassen fyldt op igen for bedre øl findes ikke.
Knus Lillian

Knud Erik Pedersen

01-01-2009​

Jeg overnattede på hotel i Skive for nogle måneder siden. Lige før sengetid fik jeg ved en tilfældighed en Old Gambrinus Dark. En helt fantastisk øl.
Nu har jeg undersøgt samtlige butikker syd for Kongeåen og kan ikke finde Hancock overhovedet. Dét er træls.
Kvalitet er godt, men lidt mere kvantitet. der kunne række lidt længere rundt i Danmark, ville heller ikke være at foragte.
Har lige hørt at enkelte butikkker i Holstebro måske er leveringsdygtige?? Kan næsten ikke vente.

Jens

01-01-2009​

jeg synes at Hancock bryggerierne, mangler netbutik for at købe noget f.eks øloplukker og ølbakker med mere med Hancock logo på. og en anden ting det er meget fine kobberkedle med meget fine styrepanel det er jeg meget interresset i som jeg har set på jeres hjemmesiden.

Dan Thomsen

01-01-2009​

Hej Hancock :D

Jeg kommer fra Stoholm, hvor samtlige unge forguder jeres Høker samt Hancock Cola! Og derfor ville jeg være meget glad, hvis i kontaktede mig på ovennævnte e-mail, da vi naturligvis gerne vil gøre reklame! Vi er et par stykker, som gerne ville udsmykke vores scootere med nogle klistermærker fra Hancock-bryggerierne! Især ville vi være interesserede i nogle, der stod Høker el.lign. på!

Hancock!! Verdens bedste bryghus!!
Mvh. Dan

Morten D. Madsen

01-01-2009

Hej Hancock

Tak for dejligt øl, men jeg bor i Kolding, og kunne egentligt godt tænke mig at købe jeres høker bajere lidt oftere, er der nogle lokale her i området hvor man kan købe den i kasser?

Ps. Skriver her da jeg ikke kunne finde jeres email adresse.

Arne

01-01-2009​

06.07.06

Jeres Gambrinus øl er til et 13 tal. Det er den bedste øl jeg nogensinde har smagt.

Arne

Morten Jeppesen

01-01-2009

Jeg havde igår den udsøgte fornøjelse at nyde jeres black lager på fad, over et spil skomager. Det er den fineste oplevelse jeg længe har haft. Sikke en øl! tak!
morten

michael

01-01-2009

hej hancock som sagt drikker jeg rigtig mange af jeres sports colaer så bliv ved med at lave dem
hilsen herfra

Paw

01-01-2009

Det ville være rart, om siden blev suppleret med en webshop, så man derhjemme kunne komme til at servere DEN RIGTIGE ØL med brikker og glas der "matchede"!
Hancock - verdens bedste serieproducerede øl !!!!! - Fås ikke bedre.

Lars Jensen

01-01-2009​

Velkommen i cyberspace!

Det er dejligt at se at jeres hjemmeside endeligt har fået noget indhold!
Jeg glæder mig til at "surfe" lidt rund på jeres sider, og se om der mon ikke var lidt guf at hente for en ølskribent som mig et eller andet sted.

Højt skum

Lars Jensen
www.goodbeer.dk

Bent Lauridsen

01-01-2009​

26.06.2006

Var til ølsmagnning i forbindelse med åbning af Ribe Bryghus.

Bryghuset havde lavet 3 typer Ale, som smagte rimelig, men lidt svag i styrken.

En bekendt og jeg gik herfter ned på Cafe Queedens, hvor jeg bød på en Old Gambrinus light, idet jeg just havde smagt sådan en dagen i forvejen,

Jeg ville gerne høre bekendtens mening om øllet. Han var helt i enig med mig i, at det var noget af det bedste øl vi havde smagt længe. Og vi har i sandhed smagt ikke så lidt øl.

Nu skal vi bare finde et sted at købe dem i løshandel.

Det er ikke en OMMER, men lige til et 13 tal.

Mange gode hilsner

Bent

Lisbeth Laursen

01-01-2009​

Hej Hancock

Tillykke med den fine nye hjemmeside!

Som kroværtinde, kan jeg også kun tilslutte mig koret af rosende ord - Jeres produkter eri særklasse, og vore gæster nyder dem meget!
Siden vi har fået "Black Lager" og "Old Gambrinus", har jeg "omvendt" ikke så få absolut ikke-ølnydende kvinder, og det i sig selv må sige en hel del om kvaliteten :)

Mange hilsener
Lisbeth / Hoed Kro / Djursland

michael

01-01-2009​

det er nogen rigtig goe sodavand i laver især sports colaer det er verdens bedste sodavand synes jeg
mvh michael

Anne-Lise Hansen

01-01-2009

tusind tak for alle de sports colaer jeg har fået på denne og forgangne ølfestivaller.
Verdens bedste sodavand.
v.h.
Anne-Lise
foreningen ølsamlerne.

Talle

01-01-2009​

Endelig fandt jeg jer. har været besat af jeres sport cola i vældig lang tid :) verdens bedste sodavand :)

Toke

01-01-2009​

ENDELIG - var den der. Hancocks hjemmeside, som vi givet er mange, der har kigget efter længe. I har fået lavet et par enkelte slåfejl, men indholdet er helt OK. Rart at få svar på, hvorfor Hancock smager så godt, og hvor længe det egentlig tager at lave kvalitet.
I har det med at underdrive jeres satsen på kvalitet, og kunne sagtens prale mere, da ikke alle er nordvestjyder.
I burde supplere depotoversigten med de Rema'er, der sælger Hancock - jeg kunne unde flere, der sidder og patter i enzym-stormgæret, vandtilsat Carlsberg m.fl., at de måtte smage en pilsner, som sådan een skal smage, og som mange oppe i årene sikkert kan huske, hvis de smager een igen. Der er et marked mellem Carlsbergs discountøl, og så de ekstremt dyre håndværksbryg fra mikrobryggerierne, hvor I befinder jer.
Når I næste gang prøver noget nyt, så prøv en WeissBeer. Med jeres sans for kvalitet, kan det overflødiggøre grænsebesøgene, for at hente Paulaner, Franziskaner, LöwenBräu, Erdinger m.fl.. Tuborgs hvedeøl og Ceres nye med den carlsbergske, overdrevent bitre, primitive eftersmag og tynde krop, prøvesmager man kun een gang. Jeres humle i sådan een, kan kun blive godt.

Kurt Malling Jørgensen

01-01-2009​

I har Danmarks bedste øl – spec. de stærke på ca. 10%. Julebryggen er dog den bedste.
Og så kan man få disse fortrinlige øl til bare 9 kr hos min foretrukne ølbutik i Ordrup.
Bliv ved med at holde den stil.


Jeg har altid adskillige kasser af jeres stærke jule- og påskebryg stående til ekstralagring i min kælder.

Kontakt

​Hancock Bryggerierne

Humlevej 32
7800 Skive

Tlf.: 97522577

CVR: 32371817