Toke
01-01-2009
ENDELIG - var den der. Hancocks hjemmeside, som vi givet er mange, der har kigget efter længe. I har fået lavet et par enkelte slåfejl, men indholdet er helt OK. Rart at få svar på, hvorfor Hancock smager så godt, og hvor længe det egentlig tager at lave kvalitet.
I har det med at underdrive jeres satsen på kvalitet, og kunne sagtens prale mere, da ikke alle er nordvestjyder.
I burde supplere depotoversigten med de Rema'er, der sælger Hancock - jeg kunne unde flere, der sidder og patter i enzym-stormgæret, vandtilsat Carlsberg m.fl., at de måtte smage en pilsner, som sådan een skal smage, og som mange oppe i årene sikkert kan huske, hvis de smager een igen. Der er et marked mellem Carlsbergs discountøl, og så de ekstremt dyre håndværksbryg fra mikrobryggerierne, hvor I befinder jer.
Når I næste gang prøver noget nyt, så prøv en WeissBeer. Med jeres sans for kvalitet, kan det overflødiggøre grænsebesøgene, for at hente Paulaner, Franziskaner, LöwenBräu, Erdinger m.fl.. Tuborgs hvedeøl og Ceres nye med den carlsbergske, overdrevent bitre, primitive eftersmag og tynde krop, prøvesmager man kun een gang. Jeres humle i sådan een, kan kun blive godt.