Øl

Vi brygger det bedste øl - til dig der kan smage forskel!

Kvalitet frem for kvantitet.

Det er filosofien bag vore produkter. Bl.a. derfor brygger vi stadig efter de gamle metoder. Vore produkter er alle bryggede med den dybeste respekt for de naturlige processer der ligger til grund for ølbrygning. Derfor tilsætter vi ikke industrielt fremstillede enzymer m.v. for at hjælpe naturen på vej.

Til alle produkter anvendes udelukkende dansk produceret malt, ligesom verdens fineste og dyreste humle, den tjekkiske SAAZ, er den eneste humletype vi anvender. SAAZ er iøvrigt blandt ølkendere rundt om i verden altid et tydeligt tegn på godt øl.

Selv om det idag bliver mere og mere almindeligt at anvende overgær, samt at gære og lagre ved høj temperatur i kort tid, har vi valgt at fortsætte som hidtil.
Bortset fra hvidtøl, gærer vore produkter med undergær ved lav temperatur i lang tid, ligesom lagringen varer helt op til halvandet år ved en temperatur lige over frysepunktet.

Den mængde øl der fremstilles i bryghuset er også den mængde der sidenhen tappes på flasker eller fadølstønder.
Vi bruger ikke HGB (High Gravity Brewing), en metode hvor man brygger og lagrer en kraftig øl, for lige inden tapningen at tilsætte vand for at fortynde til den ønskede styrke og smag. Vi tilsætter ikke vand inden tapningen.
 
På trods af at ølafgiften beregnes udfra alkoholindholdet i det færdige produkt, har vi ikke sænket styrken i vore produkter.

Nedenfor kan du læse lidt om de forskellige øltyper vi brygger med god tid og faglig stolthed.

SMAG FORSKELLEN!
 
Høker Bajer. Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle.

Dette er vor traditionelle pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle
danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag.
Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.

Høker bajer fåes på 0,33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 ltr.
og 30 ltr. fustager.
 
Hancock Black Lager. Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle.

Hancock Black Lager er som vore andre mørke øl brygget med lagermalt. Dette
giver i modsætning til pilsnermalt en mørkere farve, samt en mere fyldig øl.
På trods af den større fylde, er alkoholstyrken den samme som vor pilsnerøl,
Høker Bajer.
Det tager mindst 90 dage at lave en Hancock Black Lager.

Hancock Black Lager fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på 15 og 30 ltr. fustager.
 
Hancock Beer. Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle.

Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl
med karakteristisk pilsnerølssmag og afrundet humlekarakter.
Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.

Hancock Beer fåes på 33 og 70 cl. flasker
 
Old Gambrinus Light. Alc. 9,6%. 100% Saaz humle.

Old Gambrinus light er på trods af navnet en meget fyldig og kraftig
guldøl. Til brygningen bruges dobbelt så meget pilsnermalt som til Høker.
Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Light.

Old Gambrinus Light fåes på 33 cl. flaske.
 
Old Gambrinus Dark. Alc. 9,5%. 100% Saaz humle.

Old Gambrinus Dark er brygget med lagermalt og en speciel bryggemetode.
Den er et glimrende alternativ til rødvin, og kan med fordel lagres yderligere
adskellige år, hvorved smagen nærmer sig en god portvin.
Det tager mindst 180 dage at lave en Old Gambrinus Dark.

Old Gambrinus Dark fåes på 33 cl. flasker, og som upasteuriseret fadøl på
fustager a 15 eller 30 liter.
 


Saaz Brew. Alc. 8,1%. 100% Saaz humle

Saaz Brew er brygget udelukkende på danskproduceret lagermalt og humle.
Humlen er den tjekkiske Saaz, der er en af verdens fineste og dyreste humlesorter. 
Det er i øvrigt humlen, der har givet inspiration til navnet.
Saaz Brew er undergæret, hvilket betyder, at der under gæring og lagring stilles
meget store krav til både temperatur og tid. Derfor er Saaz Brew lagret i mindst 180 dage
ved 0 grader C. inden den tappes på flasker.
Det tager mindst 180 dage at lave en Saaz Brew

Saaz Brew har en alkoholstyrke på 8,1 % vol., og tappes udelukkende på 70 cl. flasker.




Hvidtøl No.1 Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle.

Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer
hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne.
Vi brygger No. 1 hele året rundt.
Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Hvidtøl.

Hvidtøl No. 1 fåes på 33 cl. flaske.
 


























Julehvidtøl No.1 Alc. 1,8 %. 100% Saaz humle.

Vort eneste produkt der er overgæret. I gamle dage blev der brygget to typer
hvidtøl. No. 1 og No. 2. No. 1 var brygget stærkest, og blev kun solgt til højtiderne.
Vi brygger No. 1 hele året rundt.
Da denne øltype er overgæret, tager det kun ca. 14 dage at lave en Julehvidtøl.

Julehvidtøl No. 1 fåes på 33 og 70 cl. flaske.
 
Julebryg. Alc. 10,5 %. 100% Saaz humle.

Lagres 1½ år ved frysepunktet inden den tappes. Under denne lange
lagringstid udvikles de forskellige smagsnuancer som er med til at give julebryggen
sin helt egen smag med enorm maltfylde og afrundet humlekarakter. Måske den
stærkeste dansk bryggede julebryg.
Det tager mindst 540 dage at lave en Jule Bryg.

Julebryg fåes på 33 cl. flasker.
 
Merry Christmas. Alc. 6,3%. 100% Saaz humle.

Merry Christmas er et godt alternativ til den noget stærkere Julebryg.
Smagen er lettere, og samspillet mellem det søde fra malten og det bitre
fra humlen gør den perfekt til julefrokosten eller en stille stund i juleræset.
Det tager mindst 75 dage at lave en Merry Christmas.

Merry Christmas fåes på 33 og 70 cl. flasker.
 
Påske Bryg. Alc. 10,5%. 100% Saaz humle.

Lige som Julebryggen er Påskebryggen lagret 1½ år ved o grader C.
Der er stor kraft og fylde i smagen, hvilket skyldes den store råvaremængde
der er anvendt til brygningen.
Det tager mindst 540 dage at lave en Påske Bryg.

Påske Bryg fåes på 33 cl. flasker.
 
Påske Beer. Alc. 6,3 %. 100% Saaz humle.

Påske Beer er et glimrende alternativ til den stærkere Påskebryg.
Smagen er rund, blød og fyldig, men uden den enorme tyngde,
som er karkteristisk for Påskebryggen.
Det tager mindst 75 dage at lave en Påske Beer.

PåskeBeer fåes på 33 cl. flasker.
 
Egen etiket. Alc. 5,0 %. 100% Saaz humle.

Vil du have din egen etiket påsat, er der enkelte betingelser der skal være opfyldt.
Du skal minimun aftage 30 kasser pr. levering. Etiketterne som du selv
skal designe og betale, skal trykkes hos Lito tryk i Randers.
Ring og hør nærmere her på bryggeriet.
Vi har brugt mindst 45 dage på at lave din egen øl.

Din egen øl fåes på 33 cl. flasker